2777
2789
عنوان

شما برای داماد سرویس طلا میخرید؟؟

3041 بازدید | 131 پست

سلام دوستان من یکساله ازدواج کردم و خانواده شوهرم طلافروش هستند به من گفتند که رسم دارند برای داماد زنجیر و پلاک طلا خریده بشه و هرگرمی که ما خریداری کنیم در عوض به همون مقدار هم برای من سرویس می‌خرند. خانواده من اندازه ۳۴ گرم طلا به داماد دادند ولی خانواده شوهرم بعد از دوماه یک سرویس ۲۷ گرمی برای من آوردند و الان که من اعتراض کردم بهشون برخورده 

اول اینکه همیشه سرویس دختر سنگین تر از طلای داماد بوده

دوم اینکه خانواده نداری نیستن که برام کم گذاشتند

اینم اضافه کنم ک سر جهزیه چقدر منو اذیت کردند ک حتما باید وسایلت مارک و خارجی باشه

سیسمونی و چشم روشنی وظیفه پدرته وقتی بچتون بدنیا اومد

بخدا من فقط یکسال پولمو پس انداز کردم ک بتونم طلای داماد را بخرم

الانم دارم پولمو پس انداز میکنم ک بتونم سیسمونی بخرم

اگر هم نظرتون اینه ک طلا اومده تو خونه و زندگی خودتون باید بگم ک همون روز اول طلای خودشو رفت فروخت خرج تحصیلش کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ جای دنیا همچین رسمی نیست 

اشتباه از خودتون بود زیر بار شرایط اینا رفتید

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

سرویس نه 

ولی حلقه نامزدی رو بعد عقد 

و پلاک و زنجیر مردانه میگیریم موقع پاگشا می‌دیم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

ما هم می‌خریم اما هیچ اجباری نیست و همیشه هم سرویس که داماد باید بیاره خیلی باید سنگین تر باشه اون طلایی را هم که ما می‌بریم نباید خرج کنن میدن خود عروس گردنش میکنه سیسمونی هم با پدر عروسه 

اره ۶ تا النگو انداختیم دستش

الکی واسه خودشون گفتن کسی نمیخره جز حلقه حالا بعد ساعت و.... هدیه میدن حالا اگه کسیم چیزی خریده هدیه بوده خودشون دوست داشتن خریدن

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍