2777
2789
بابامو میتونم راضی کنم ولی میدونی میخام بدونم ارزش داره فردا اگر چیزی شد سرکوفت نزنن بهم از نظر آیند ...

فک کردی همه اونایی ک حقوق میخونن علاقه دارن؟؟خیر خیلیاشون بخاطر پول زیادی ک داره وارد این حرفه شدن..

تو ام بنظر من ادامش بده ..هتلداری آینده شغلی زیادی نداره متاسفانه ممکنه بخونی ولی کار گیرت نیاد..الان برای رشته انسانی ..حقوق و فرهنگیان و حسایداری تو بورسن و بازار کار خوب دارن

پیام نور خب غیر حضوری امتحاناشو فقط پاس کن کلاسا غیبت راحت بشین هر رشته ای دوس داشتی بخون

میدونم ولی دوس ندارم آخه بدجور رو اعصابمه از اون دانشگاه ک رشته متنفرم حس میکنم کارم پوچه الان چون دوس ندارم همه میگن خیلی خوبه ولی خودم این حسو نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی همه اونایی ک حقوق میخونن علاقه دارن؟؟خیر خیلیاشون بخاطر پول زیادی ک داره وارد این حرفه شدن.. ...

کی گفته آخه پول زیادی داره بابای من تو این کاره دیگ اونجوری ک پول پارو کنی و بازارت داغ باشه نیست من تو محیط دادگستری و دادگاه و... هم کار کردم هم رفت آمد داشتم اصلا به روحیه من نمیخوره  به علاوه من خسته شدم زده شدم تنها علاقه نداشتن نیست فقط میتونم بگم ترسم از سرکوفت زدنه این ک برم مشکلی پیش بیاد من نتونم جواب درست حسابی بدم هتل داری هم درسته شاید بازار کار نداشته باشه زیاد ولی خیلی چیزا یاد میگیری توش چندتا رشته همزمان حساب میشه همین حسابداری هم تا حدودی تدریس میشه داخل رشته آشپزی و باریستایی و بنظرم رشته خیلی شادتریه نصبت به حقوق

هر واحد چقدر طول میکشه اخه میدونی من امسال دوازدهم بعد فرهنگیان میخواستم گفتم اگر نشد برم حقوق میتو ...

من وارد دانشگاه پیام نور ک شدم فضاش خیلی خشک بود همه سن بالا بودن کمتر کسی همسن من بود اونجا و این ک  درسای حقوق مفهومیه باید بشینی سرکلاس یه دور استاد بگه سه دور خودت بخونی ک یاد بگیری ولی اون تو پیام نور نیست دیگ هرکی هرکیه اونجا اصلا 

اینم اضافه کنم قبل این ک وارد دانشگاه و این رشته بشم واقعا آدمی بودم ک همش شاد و اجتماعی بودم از وقتی فضای دانشگاه و دادگاه رو دیدم  و درسا رو خوندم استادا از پرونده هاشون تعریف کردن و... گوشه گیر و کم حرف شدم میبینم تاثیرش رو خودم واقعا عوض شدم دلم میخاد مثل قبل باشم  :))