من رشته حقوق پیام نور میخونم ترم ۴ اصلا علاقه ندارم مردود شدم ترمپیش کلاسا ها هم ک تشکیل نمیشن تو پیام نور بشن هم فایده نداره هیچ علاقه ای ندارم فقط پاس میکنم درسارو به حرف بابام اومدم این رشته خودم علاقه به هتل داری داشتم و رشته گردشگری دانشگاه ازاد علوم تحقیقات رو قبول شده بودم و تو فکرم بود که برم و بعد از یه ترم به هتل داری تغییر رشته بدم ولی بابام نزاشت برم اون رشته و گفت حقوق بهتره(خودش تو اون حوضه فعالیت داره و میخاد منو بزاره جای خودش ) الان حالم بهم میخوره هیچ ارتباط نمیگرم با رشته و دانشگاه نمیخامشششش به روحیه مننمیخوره اصلا! جالبه ها بحث هاشون ولی ارتباط نمیتونم بگیرمفقط در حد شنیدن برام جالبه چیکار کنم ارزش داره انصراف بدم برمگردشگری و تغیر رشته بدم؟ یا برم علمی کاربردی بخونم تا کاردانی بخونم؟ یا بشینم دوباره کنکور بدم؟ چیکار کنم کمک کنید این ترم رو تموم کنم بعدش چیکار کنم؟ :( اگر از شرایط انصراف پیام نور هم میدونید بهم بگید ممنون ♡
برای انصراف که باید بری آموزش ولی به نظرم لیسانستو بگیر تموم کن بعد برو سراغ رشته ای که دوس داری ...
اخه چرا باید خانوادمو راضی کنم تو این دوسال خیلی اذیت شدم هیچ جوره ارتباط نمیگرم واضح بگم از درس هاش متنفرم شاید ایم ک بابام زور کرد برم اون رشته دل زدم کرده
اول باید یه واسطه پیدا کنی که باباتو راضی کنه . دوم اینکه کلا فعلا عمومی ها رو بخون که انصراف هم دادی حداقل بتونی درستی عمومی رو معادل سازی کنی سوم اینکه هتل داری رو برای کار اگه میخوای باید ببینی ایندش چه حوریه چهارم هم اینکه
اول باید یه واسطه پیدا کنی که باباتو راضی کنه . دوم اینکه کلا فعلا عمومی ها رو بخون که انصراف ...
بابامو میتونم راضی کنم ولی میدونی میخام بدونم ارزش داره فردا اگر چیزی شد سرکوفت نزنن بهم از نظر آینده شغلی خیلی خوبه و الانم میتونم برم جایی کار کنم ک به هتل داری مربوطه