2777
2789

خفن ترین سریال صدا و سیماست ، خیلی هیجان انگیز و غافلگیر کننده ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخواست از قسمت اولش ببینم ولی نشد الانم اصلا نمی‌دونم داستان از چه قراره

متین سلطان خواه ، همون مهدی هاشمی پسر رفسنجانی هستش که میره قاضی رضایی و همسرش رو میکشه و در ادامه تلاش میکنه محمد علی رضایی پسر قاضی رو هم بکشه ولی محمد علی با زرنگی که داره فرار میکنه و زخمی میشه و محمد علی میره قاتل پدر و مادرش کوروش بابکی رو میگیره و تحویل پلیس میده و سلطان هم آدم میفرسته برن زندان تا کوروش رو بکشن تا حرفی رو لو نده / تو قسمت دیشب هم که چون عقرب نیکو خواهر زاده سلطان رو کشته بود سلطان گرفت و کشتش و عقرب هم بلوری راننده سلطان رو لو داد که به سلطان خیانت کرده بود برای همین سلطان گرفت بلوری رو هم کشت و آتیش شون زد

واقعا در مورد پسر رفسنجانیه !!؟؟؟

منم حس میکنم درباره خانواده رفسنجانی باشه

مخصوصاً با اون خواهرهای سلیطه سلطان 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ینی دمشون گرم

عالی بود

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

اون حمید صفت مگه خواننده زیرزمینی نبود چجور تواین فیلم بازیگرشده

بازیش افتضاحه 

مصنوعی و خسته کننده 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

آفاق کی بو  چرا کشتنش؟

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟