2777
2789

من فارغ تحصیل ۱۴۰۰ ام 

الان ۴ تا کتابامو تمدید کردم 

هیچی هم نخوندم فعلا😐

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مایی که پارسال مدرسمون 300 نفر معدل بالای 19 داشت ربطی نداره درصد الکی ندین دل بچه ها رو خالی نکن لط ...

تو کل کشور این تعداد بالای ۱۹ شدن نکنه همشون از کلاس شما بودن ؟

نهایی کشوریه ها شوخی نیست یا امتحان کلاسی نیست همون نمره ۱۴/۱۵ ام زیادیه 

میانگین نمرات کشوری برای رشته انسانی۱۱ و برای تجربی۱۳ بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کل کشور این تعداد بالای ۱۹ شدن نکنه همشون از کلاس شما بودن ؟ نهایی کشوریه ها شوخی نیست یا امتحان ...

امار دقیق دارین؟

جه ربطی داره؟

عزیزم معدل بالای 19 زیاد بود 20 کم داشتیم

لایک نکن خواهر منننن  
من ک معدلم زیر ۱۹, نمیشد نهایی معدلم ۱۴ شد  ۱۸ ب بالا پنج الی ده درصد دانش اموزا میتونن کسب کن ...

آمارتون گاملا غلط است، ی بلانسبتی، چیزی، استثنایی، الکی الکی معدل ۹۰ درصد را پایین میارید که به این غرد روحیه بدید.

بستگی ب درسات داره نه ب معدلت 

مثلا من معدل کل ام ۱۴ شد ولی دروس مهمو بالای ۱۸ شدم درسای دینی عربی فنون زبان وفارسی، ریاضی انسانی را بالای ۱۸ شدم ولی بقیه درسام ک مهم نبودن یا بارم کمی داشتن  زیر ۱۵ برای همین معدلم کشیده شد پایین 

من ۴ تا کتابا دوازدهم  ترمیم  زدم😬😬😬چیزی هم نخوندم 

تو این مدت یعنی فرصت کمه؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مهلت ترمیم تا کی هست

امروز و فردا 

خودت برو سایت ترمیم کن . من زدم شد . فقط کارتت باید  رمز دوم ایناش  فعال باشه

امار دقیق دارین؟ جه ربطی داره؟ عزیزم معدل بالای 19 زیاد بود 20 کم داشتیم

بله پارسال خود سازمان سنجش اعلام کرد ک ده درصد افراد ۱۹ ب بالا از خودم ک در نمیارم عزیزم

۲۰ ک کلا ینفر از تجربی بود 

آمارتون گاملا غلط است، ی بلانسبتی، چیزی، استثنایی، الکی الکی معدل ۹۰ درصد را پایین میارید که به این ...

نه بخدا الکی چرا ..طبق حرف سازمان سنجش ک پارسال اعلام کرد میگم..تازه پارسال تاثیر ۴۰ بود امسال ۵۰ پس امتحانات سخت تر هم میشه 

بستگی ب درسات داره نه ب معدلت  مثلا من معدل کل ام ۱۴ شد ولی دروس مهمو بالای ۱۸ شدم درسای دینی ...

من همه درسام بالا ۱۸ 

فقط فارسی  جامهه شناسی  جغرافیا سلامت بهداشت رو  ۱۵ یا ۱۶ اوردم 

الان ترمیمشون کردم هنوزم لای کتابا باز نکردم . امیدوارم حداقل ۱۷ بیارم هر کودوم

سایت سنجش؟

مای مدیو

من همه درسام بالا ۱۸  فقط فارسی  جامهه شناسی  جغرافیا سلامت بهداشت رو  ۱۵ یا ...

بارم فارسی فقط توشون زیاده بنظرم فقط فارسی را ترمیم کن 

من چون دروس مهم را بالا شدم پارسال تراز ۷۰۰۰ بهم داد با اینکه معدلم کم بود