2777
2789

یه خونه داریم میخواد دوباره خونه بخره 

خودش هم نظامیه ماهی ۱۴ میلیون حقوقشه میخواد یه خونه هم تو شهر محل خدمتش بخره 

میگم چجوری؟میگه پونصد تومن طلاهاته خونه رم تمام رهن میدیم۳۰۰ میلیون ماشین روهم چهارصد میفروشیم یه سیصد تومن هم وام میدیم 

میگم وام رو چحوری میدی؟؟میگه با حقوق تو ...

من فعلا تا مصاحبه پیش رفتم هیچی مشخص نیست که قبول نهایی بشم یا نه😐😐😐 

بهش میگم میگه نه مطمئنم قبولی

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

خب نداره دگ

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد این خونه تو رویاهاشو میزنه ب اسم خودت یا خودش؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام من جات باشم قبول میکنم به شرطی که خونه به اسمم بشه. یا یه سهم خوبی از خونه به اسمم بشه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اینکه همش از جیب تو بود

طلاهاتو و حقوقت😐

بگو رو من حساب نکن اصلا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️