بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم ولی دختر عمه من خودش بالای سی سالش بود که میل زد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببین یه دکتر هست تو تایپیکای خیلی قبل من خوندم با یه ماساژ پسر من خوب شد واسه همین دخترمم بردم پیشش فک میکنم دکتر طباطبایی بود میخوای مطمین بشی تایپیکای چند سال قبل یه سرچ بزن
واسه دختر منم وقتی دنیا اومد همینطوری بود دکتر پماد وقطره داد گفت ماساژ بده تا باز بشه خودش هم گوشه های چشمشو فشار داد که خداروشکر خوب شد دکترش گفت اگه خوب نشه باید میل بزنیم که اصلا جای نگرانی نیس خیلی ساده ست انجام دادنش
خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
یعنی از اول بسته بود؟ تو سی سالگی جواب داده چخوب دکتر میگف دیر بیاری مجبور میشیم لوله بذاریم&nbs ...
دقیق نمیدونم شایدم بعدا بسته شده
فقط یادمه وقتی عمل کرد بالای سی سالش بود و دوتا بچه داشت
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️