2777
2789
عنوان

ای وای بر من عکس اکسم با نومزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 96 پست
سلیقه پسرای ایرانب همینه برا همین دخترام میرن ژل میزننو عمل میکنن درواقع از قدیم چه زمان قاجار چه ...

والا بخدا تو ایران من فکر میکردم که عقب موندم من حتی میگم ادم که چین چروک برمیداره قشنگه بلخره صورت طبیعی خودش ولی دوستم رفته خودش با ژل باد کرده شوهر منم میگه خیلی خوب شده منم همش باهاش جنگ دارم سر این موضوع🥴😏

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به قیافش میخوره خیلی دوست پسر داشته

قضاوت نمیکنم. ولی حتی اگر اینطور باشه کافیه به پسره بگه "من با هیییییچ کس نبودم"😒🤥🤥🤥

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
کجا ابرو نازک مدهههههه اینجوری نگو😂💔

ارعههه مد شده جیگر

مت گالا رو نگاه کن بیشتریا ابرهاشونو نازک کردن 

دیگ موکتی مد نیست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
ارعههه مد شده جیگر مت گالا رو نگاه کن بیشتریا ابرهاشونو نازک کردن  دیگ موکتی مد نیست

حیف شد من ابروهام پر پشت بود پیرو اون مدل موکتی بود ولی بازم بهشون دست نمیزنم😂

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم