2777
2789
عنوان

ای وای بر من عکس اکسم با نومزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا تو ایران من فکر میکردم که عقب موندم من حتی میگم ادم که چین چروک برمیداره قشنگه بلخره صورت ...

من ی دوست پسر داشتم هی ب من گیر میداد دماغتو عمل کن لباستو ژل بزن 

منم هی میگفتم اخه قشنگم تا الان کسی جز تو نگفته ک عمل کنم

اعتماد بنفس کاذبم داشت چوسی میومد ک ارعه بقیه روشون نمیشد بهت بگن 

اخرشم رفت با ی دختره ک بقراان زشت بود ازدواج کرد دختره سرتا پاش عمل بود کونو سینه و دماغو لب همهه عمل

بعد ب اونم وفا نکرد ب اونم حیانت کرد با ی دختر بچه دبیرستانی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
حیف شد من ابروهام پر پشت بود پیرو اون مدل موکتی بود ولی بازم بهشون دست نمیزنم😂

دست نزن 

هر سری ی چیز مد میشه 

ادم حالت طبیعیو نگهداره بهتره

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من ی دوست پسر داشتم هی ب من گیر میداد دماغتو عمل کن لباستو ژل بزن  منم هی میگفتم اخه قشنگم تا ...

اوه اوه این دیگه کی بود خوب شد از شرش خلاص شدی.خلایق هر چه لایق بلخره ادم باید هم سطح خودش پیدا کنه این بشرم کلا ادم نرمالی نبوده🥴😏

❤️‍🩹 I`m ok