من یک دختر ۶ ساله دارم .
یه برادر زاده هم دارم که ۷ سالشه ( پسره)
به نظر شما از دخترم خوشش میاد یا چی؟
لطفاً گارد نگیرید میدونم بچه ان
یکبار دخترم داشت با خواهر زادم(پسره)دعوا میکرد بعد هرچی خواهر زادم دخترمو میزد برادر زادم هم خواهر زادم رو میزد بعد خواهر زادم از برادرزادم پرسید چرا من اینو میزنم تو منو میزنی؟ برادر زادم هم گفت: چون دوستش دارم
یکبار دیگه دخترم داشت از پله های باغ پایین میومد ، برادر زادم گفت:شاهزاده وارد می شود.
یکبار دیگه دخترم داشت با بچه های فامیل توی اتاق دعوا میکرد برادر زادم اومد بهش گفت تو بیا برو بیرون بعدهم اونارو دعوا کرد😐
هروقت توی جمع نشستیم میبینم زل زده به دخترم و لبخند میزنه
یکبار دیگه داشتن بازی میکردن بعد دخترم قرار بود توی گروه مقابل برادرزادم باشه برادر زادم هم دست دخترم رو گرفته بود میکشید میگفت نه باید همگروه من باشه
(خانواده برادر زادم خیلی مومنن هم داداشم و هم زنداداشم و کلا یه طوری رفتار کردن که مثلاً این بچه میدونه نباید جای نامحرم آرایش کرد و..)
بعد یکبار دختر من رفت از تو کیفم رژ قرمز برداشت زد به لبش ، برادرزادم اینقدر بد به دخترم نگاه کرد ، قشنگ معلوم بود..😐(شاید بگین نمیفهمه ولی مطمئن باشین خیلی هم میفهمه آقایون از بچگی همینطوری آن)
یکبار دیگه خواهر زادم(دختره) کنار دخترم نشسته بود و به همین برادر زادم گفتش که فلانی(اسم دختر من رو گفت) خیلی بی شعوره نه؟اونم گفت : کناری فلانی(دخترم)شاید بی شعور باشی ولی فلانی(دخترم) بی شعور نیست...
شاید من خیلی حساسم نمی دونم ولی خیلی رو مخه