2777
2789

من یک دختر ۶ ساله دارم .

یه برادر زاده هم دارم که ۷ سالشه ( پسره)

به نظر شما از دخترم خوشش میاد یا چی؟

لطفاً گارد نگیرید می‌دونم بچه ان‌

یکبار دخترم داشت با خواهر زادم(پسره)دعوا میکرد بعد هرچی خواهر زادم دخترمو میزد برادر زادم هم خواهر زادم رو میزد بعد خواهر زادم از برادرزادم پرسید چرا من اینو میزنم تو منو میزنی؟ برادر زادم هم گفت: چون دوستش دارم

یکبار دیگه دخترم داشت از پله های باغ پایین میومد ، برادر زادم گفت:شاهزاده وارد می شود‌.

یکبار دیگه دخترم داشت با بچه های فامیل توی اتاق دعوا میکرد برادر زادم اومد بهش گفت تو بیا برو بیرون بعدهم اونارو دعوا کرد😐

هروقت توی جمع نشستیم میبینم زل زده به دخترم و لبخند میزنه

یکبار دیگه داشتن بازی میکردن بعد دخترم قرار بود توی گروه مقابل برادرزادم باشه برادر زادم هم دست دخترم رو گرفته بود میکشید می‌گفت نه باید همگروه من باشه

(خانواده برادر زادم خیلی مومنن هم داداشم و هم زنداداشم و کلا یه طوری رفتار کردن که مثلاً این بچه می‌دونه نباید جای نامحرم آرایش کرد و..)

بعد یکبار دختر من رفت از تو کیفم رژ قرمز برداشت زد به لبش ، برادرزادم اینقدر بد به دخترم نگاه کرد ، قشنگ معلوم بود..😐(شاید بگین نمی‌فهمه ولی مطمئن باشین خیلی هم می‌فهمه آقایون از بچگی همینطوری آن)

یکبار دیگه خواهر زادم(دختره) کنار دخترم نشسته بود و به همین برادر زادم گفتش که فلانی(اسم دختر من رو گفت) خیلی بی شعوره نه؟اونم گفت : کناری فلانی(دخترم)شاید بی شعور باشی ولی فلانی(دخترم) بی شعور نیست...

شاید من خیلی حساسم نمی دونم ولی خیلی رو مخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا خواهر زاده دارم هر کدوم از یه خواهرم 

یکی ۹ یکی ۸ سالشه والا اینا میان خونه مادرم بهم زنگ میزنن هماهنگ میشن ورد زبونشون اسم همدیگه س والا ما چیزی بیشتر از یه همبازی تصورشون نکردیم . محبتشونم مثل هم بازیه دقیقا

بچه ۷ ساله ک کاری نمیتونه بکنه  ما خودمونم بچه بودیم یکی از بچه فامیلارو تو دلمون میخواستیم 😂

منظورم این نیست که کاری بکنه

کلا رو مخمه

ولی راست میگی منم یادمه🤣

از رو احساسات بچگیه...خیلی ها تو بچگی با یه بجه ديگه علاقه و محبت خاصی دارن

پسر عموی من با خواهرم دقیقا همینجور بودن شایدم بیشتر 

پسر عموم ۳ ماه بزرگتره بیش از حد دوست داشت خواهرمو بعد ک بزرگ شدن عادی شدن

الان ۲۳ سالشونه هرکی بفکر زندکی خودشه🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
منظورم این نیست که کاری بکنه کلا رو مخمه ولی راست میگی منم یادمه🤣

تو اتاق نذارین تنها باشن با خودتون بگین دارن بازی میکنن دیگه زیر نظر داشته باشین الان ک چیزی نمیفهمن ک بخوان کاری کنن ولی بزرگتر ک شدن بیشتر هواستون باشه