2777
2789

بچه ها من بعد از یکی دوبار استفاده از روغن نارگیل ،یکم اونروزش دیر موهامو شستم و موهام بوی بدی گرف،و یکی هم پیشم باشه باز متوجش میشه،الان با اینکه هرچی هم میشورمش هیچ تاثیری نداره،سه ساعت بعدش باز موی بدی داره،انگار دگ با بوی موهام قاطی شده ،کلا وقتی هم اب میریزم رو سرم بوش زیاد میشه،،چیکار کنم،مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن آرگان بزن خیلی خوشبوعه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بد بو ترین روغن دنیا این روغن نارگیله.جالبه لوسیون بدنش هم هست😣 واقعا نمیدونم چیکار کنی.

جالب اینه میزنی خیلی خوشبوئه،ولی مونده ،دگ خیلیی بد بو شده، و رفعم نمیشع

روغن آرگان بزن خیلی خوشبوعه

من خیلی دلم میخواد روغن ارگان بخرم

ولی نمیدونم بوش چطوره، مثلا بعضیا میگن بوی روغن بادام شیرین خوبه ولی به نظر من بده

کلا از بوی روغنی تاحالا پیش نیومده خوشم بیاد. 

روغن ارگانم بوی روغنی داره درسته؟ بوی عطر ک نمیده؟ 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

جالب اینه میزنی خیلی خوشبوئه،ولی مونده ،دگ خیلیی بد بو شده، و رفعم نمیشع

کجاش خوشبوعه.بوی چربی میده😄

یکی از دوستای منم میزنه،در خونشون رو که وا میکنی بوش میزنه بهت.کل زندگیش بو چربی میده.