سلام خانوما
سه ساله ازدواج کردم، یه سری مشکلات با مادر همسرم دارم که نمیدونم باید چجوری باهاش مقابله کنم و به شدت داره منو اذیت میکنه، اینجا دونه دونه بهتون میگم بهم راهکار بدین
ما قبلا یه شهر دیگه زندگی میکردیم اونجا کار و بار همسرم درست حسابی نبود درامدش خیلی کم بود برگشتیم شهر خودمون اینجا چون شهر بزرگتریه ما باید پول بیشتری میذاشتیم روپول خونمون تا یه خونه اینجا بخریم مجبور شدیم ماشینو طلا و پس انداز و همه چیو بزاربم رو هم تا یه خونه بخریم
خونه هم پیش فروشی بود مجبور شدیم بریم مستأجری ( البته مادرشوهرم خونه اش سه طبقه است و شوهرم ازشون خواست که ۴ ماه بریم اونجا زندگی کنیم که مجبور نشیم یه سال خونه اجاره کنیم ولی قبول نکردن و گفتن به پول مستاجر نیاز داریم)
اینم بگم خانواده همسرم تو این سه سال حتی هزار تومن هم کمک نکردن و هیچ جوره همسرمو حمایت نکردن
ما از وقتی که اومدیم شهر خودمون از لحاظ مالی خیلی تو فشار بودیم چون شوهرم شغل جدید رو تازه یاد گرفته بود و خیلی درامدی نداشت با این حال ماهی ۳۰ تومن قسط خونه و اجاره و قسط های قبلیمونو میدادیم و زندگیمون جوری سخت شد که من هم مجبور شدم برم سرکار که دوتا درامد داشته باشیم
تا جایی که میتونیم کم خرج میکنیم که فقط پول جمع کنیم برای قسطامون تو این وضعیت پدر و مادرم خیلی کمک حالمون بودن، و از لحاظ مواد غذایی و قرض دادن حمایت کردن ،