2777
2789

سلام خانوما

سه ساله ازدواج کردم، یه سری مشکلات با مادر همسرم دارم که نمیدونم باید چجوری باهاش مقابله کنم و به شدت داره منو اذیت میکنه، اینجا دونه دونه بهتون میگم بهم راهکار بدین

ما قبلا یه شهر دیگه زندگی میکردیم اونجا کار و بار همسرم درست حسابی نبود درامدش خیلی کم بود برگشتیم شهر خودمون اینجا چون شهر بزرگتریه ما باید پول بیشتری میذاشتیم رو‌پول خونمون تا یه خونه اینجا بخریم مجبور شدیم ماشینو طلا و پس انداز و همه چیو بزاربم رو هم تا یه خونه بخریم

خونه هم پیش فروشی بود مجبور شدیم بریم مستأجری ( البته مادرشوهرم خونه اش سه طبقه است و شوهرم ازشون خواست که ۴ ماه بریم اونجا زندگی کنیم که مجبور نشیم یه سال خونه اجاره کنیم ولی قبول نکردن و گفتن به پول مستاجر نیاز داریم)

اینم بگم خانواده همسرم تو این سه سال حتی هزار تومن هم کمک نکردن و هیچ جوره همسرمو حمایت نکردن

ما از وقتی که اومدیم شهر خودمون از لحاظ مالی خیلی تو فشار بودیم چون شوهرم شغل جدید رو تازه یاد گرفته بود و خیلی درامدی نداشت با این حال ماهی ۳۰ تومن قسط خونه و اجاره و قسط های قبلیمونو می‌دادیم و زندگیمون جوری سخت شد که من هم مجبور شدم برم سرکار که دوتا درامد داشته باشیم

تا جایی که میتونیم کم خرج میکنیم که فقط پول جمع کنیم برای قسطامون تو این وضعیت پدر و مادرم خیلی کمک حالمون بودن، و از لحاظ مواد غذایی و قرض دادن حمایت کردن ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برادر شوهر دارم ۵-۶ سال کوچیکتر از شوهرمه و مجرده خیلی خیلی پولداره ۲-۳ تا ماشینو ۲-۳ تا خونه داره

هرچی برای خانوادش میخره مادرشوهرمو پدر شوهرم دائم به ما تعریف میکنن که فلانی( برادرشوهرم) اینو خریده اونو خریده فلان کارو کرده 

جوری که شوهرمو تو رقابت با داداشش تو خرج کردن برای خانواده میندازن و شوهرم هربار مبگه کاش منم پول داشتم براشون خرج میکردم

دوستان مادرشوهر من خیلی ولخرجه و خرید های غیر ضروری زیاد داره

ازیناس که اصلا خودشو به زحمت نمیندازه و انتظار داره همسرم هزینه هایی براش بکنه که برا منم نمیکنه

یه موردش ابنه که هرسال مادرشوهر و پدرشوهرو خاهرشوهرم که همسن من هست میرن کربلا اونم با هواپیما و بهترین هتل، با هزینه برادرشوهرم

و انقد اینو میکنن تو چشم ما نه فقط خودشون بلکه حتی خاله های شوهرم، اونوقت شوهرم هرسال میگه کاش منم پول داشتم میفرستادمشون کربلا

دوستان من خودم هنوز قسمت نشده برم کربلا چون پیاده نمیتونم و با هواپیما هم هزینه اش زیاد میشه واقعا توقع زیادی نیست؟

وقتی پیششون هستیم انقد بهمون انرژی منفی میدن انقد با حرفاشون اذیت میشم که تصمیم گرفتم رفت و امدمو کمتر کنم( البته اینکه کلی کار دارمو سرمم شلوغه بی تاثیر نیست)

الان دیگه شاید ماهی یکی دوبار ببینمشون اونم وقتی دعوت میکنن میرم

ولی تو همون روز هم کلی حالمو بد میکنن طوری که تا مدت ها کاراشون و حرفاشون تو ذهنمه

اینکه وقتی دعوت میکنن اصلا احترام نمیزارن

یه غذا معمولی خودمونی درست میکنن حتی یه سالاد یا نوشابه کنار غذا نمبارن

اگه میوه یا شیرینی تعارف کنن به من اخرین نفر تعارف میکنن درحالی که من بینشون مثلا غریبه تر و مهمون ترم

و درکل انقد بی محلی میکنن که ادم معذب میشه

خب بنظرتون من چیکار کنم ؟ وقتی دعوت میکنه چجوری بپیچونم، دلم نمیخاد هیچوقت دیگه برم خونشون به معنای واقعی بی احترامی میکنن، و مخمونو میخورن

فقط به شوهرت بگو اگه داداشش خرج میکنه براشون چون مجرده . اگه فردا روزی ازدواج کنه عمرررررررا زنش بزاره. همچین جلوشو بگیره دختره این خط این نشون

بقیه رفتارشون که میگی بی محلی و اینا عادیه بیخیال ما همه همین مشکلاتو داریم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
فقط به شوهرت بگو اگه داداشش خرج میکنه براشون چون مجرده . اگه فردا روزی ازدواج کنه عمرررررررا زنش بزا ...

اتفاقا یبار برادر شوهرم بهش گفته من ازدواج بکنم اصلا به زنم نمیگم که بهشون پول میدم و اصلا اجازه نمیدم که دخالت کنه چون پول خودمه( اینارو گفته که همسرمو شیر کنه😔) درحالی که من میدونم دقیقا برعکس میشه 

زندگیتون روبکنین بزارین مادرشوهرهرچی میگه بگه خب ندارین ازکجابیارین خرجشون کنین بچسپ ب زندگی خودتون حرفاش ازاین گوش بیاد ازاون بیرون کن دوربرشون نرو دعوتم کردن ی بهانه دربیار نرو 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم