2777
2789
عنوان

امشب حس بد به سایت گرفتم

97 بازدید | 8 پست

گفتم قبل از خوابیدن بیام بگم 

ی خانمی رو راهنمایی کردم و صحبت شد توی تاپیکشون

ولی آنقدر بی ادب و گستاخانه جواب داد حالم بهم خورد 

طرف اطلاعات خودش پایینه میاد به تو میگه دروغگو 

حالا توی موضوعات مختلف حتی شغل و جامعه و...

واقعا بعضی ها ذات ندارن حتی چشم و رو هم ندارن راهنمایی شون کنید 

خلاصه که برای آدما باارزش وقت اگه آدم بیاره حس بد نمی‌گیره 

البته آدم باشخصیت هم اینجا زیاد هست 

ولی امشب فهمیدم آدم بی ادب حتی مجازی هم لحن صحبتش چاله میدونی هست

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

وقت بزاره

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جاخوب و بد هست تو مجازی آدما خود واقعیشونو بیشتر و راحتتر بیرون میریزن

آره چون ترسی ندارن

من امشب تو یه تاپیک یکی اعصابم رو بهم ریخت

تصمیم گرفتم دیگه اینجا با کسی بحث نکنم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

والا من از وقتی تو این سایتم اینجور بوده با طرف شوخی میکنی میگ بی شخصیت بهش بر میخوره شوخی بدیم نبود حالا شوخی بدی بود حق داش ولی شوخی بدی نبود اصلا بعضی از کاربرای انگا از وحشی اومدن ! :////

🌚🫀   
من امشب تو یه تاپیک یکی اعصابم رو بهم ریخت  تصمیم گرفتم دیگه اینجا با کسی بحث نکنم

دقیقا 

اکثرا که برا پیش اومده اونا روی من ریپلای زدن 

آدم نباید توجه کنه به همچنین کاربرایی

والا من از وقتی تو این سایتم اینجور بوده با طرف شوخی میکنی میگ بی شخصیت بهش بر میخوره شوخی بدیم نبود ...

کاش شوخی عادی باشه با لحن خوب 

ولی اینکه یکیو براش حرف بزنی بهت توهین کنه حرفات زیر سوال ببره آدم به شخصیتش برمیخوره