2777
2789

لطفاً با احترام مجرد ها نظر ندن.

یکی از اقوام اومده خواستگاریم که همبازی بچگیم بوده.کامل می‌شناسمش. هم خودش و هم خانواده‌ش و ریز و درشت اخلاقیاتش رو میدونم.

خوبی هاش اینکه پدرش به شدت آدم محترمی هست و مادرش خیلیی خوب و با شخصیته و اصلا اهل دخالت نیست و کلا رابطه پدر و مادرش با هم خیلی خوبه.

پسر خوب و کاری و خیلی مهربونیه. خیلی مهربون و احساساتیه و از این شخصیت هایی که به خانومشون احترام میزارن.

پاک و سالم و دست و دلباز هست و اهل نماز هست و همشهریه و هردو شیراز.

ولی بدی هاش اینکه خب خودش و خانواده ش واقعاً از لحاظ مالی در مضیقه هستن و پسره خودش هیچی نداره تازه هم سرکار می‌ره و احتمالا از خیلی از خرج ها باید بزنیم که حالا این خیلی برام مسئله نیست و مهم نیست.
ولی اینکه من دوستش ندارم. یعنی میدونم هرکی زن این بشه واقعاًاااااااا خوشبخته ولی خودم دوست ندارم به عنوان همسرم بهش نگاه کنم.
پسره خیلیی برون گرا و پر حرف و البته خیلی ساااااااااده هست و ازین هایی که احتمالا راحت گول می‌خورن و تو فامیل هم خیلی باهاش شوخی می‌کنن و دست میندازنش ولی خوش قلبه به دل نمیگیره. و بارها هم شده گریه ش رو دیدم.

من باعث میشه کلا با رفتارهاش این حس که ازش اصلا حس مردونگی و تکیه گاه بودن و آدمی که بتونم بهش تکیه کنم نمی‌گیرم.

یه وقتایی میگم قطعا جوابم منفی هست ولی وقتی نی نی سایت و جاهای مختلف رو میخونم که از قوم شوهر و مادر شوهر و خساست و گنداخلاقی و بداخلاقی و بددهنی و خیانت شوهرشون میگن واقعا میترسم و میمونم که کدوم ملاک مهم تره.

خودمم معمولی ام. ظاهر و قد و قیافه. حتی چون آرایش نمیکنم و تپلم پایین تر از سطح. خانواده م از لحاظ مالی بالاترن ولی از لحاظ اخلاقی و احترام و خوش نامی نه. خانوادمم باهاش اوکین.نمی‌دونم چیکار کنم و چی رو ترجیح بدم.‌ یعنی تنها مشکل و بزرگ ترین مشکلم همینه.شما که زندگی مشترک رو تجربه کردید نظرتون چیه ؟ 

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری ؟؟

اول این مهمه 

بعد بقیه شرایط کم کم میشه رفت جلو

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من متاهلم و جوابم بله است

بدی هاشم خوندید؟

اگه بعداً خوشم نیاد و ازش حس تکیه گاه نگیرم و فامیل مسخره مون کنن چی ؟ اگه همش حس کنم دست و پا چلفتی و ساده ست 

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.
دوسش داری ؟؟ اول این مهمه  بعد بقیه شرایط کم کم میشه رفت جلو

نه دیگه

به خاطر اون موردی که گفتم ازش خوشم نمیاددوست دارم مرد باشه. نه ساده

گفتی مجردا نظر ندن اما من خواستم بگم شاید بدردت خورد 

من دقیقااااااااا ۶ سال با همچین فردی تو رابطه بودم همینقدر ساده مهربودن خوش قلب و اینکه بقیه زیاد دستش مینداختن 

باررررها گریه شو دیدم 

در کنار تمام این ویژگی های خوب 

چون خودم شخصیت محکم و جدی داشتم و نمیتونستم تحمل کنم همسرم تکیه گاه نیست محکم نیست و بقیه زیاد جدیش نمیگیرن هیچوقت دلم بهش قرص نبود با تمام عشقی ک بهم داشت من نتونستممممممم بپذیرم این موردو 

و جدا شدم 

شاید هیچکسی اندازه اون عاشقم نباشه تا آخر عمرم اما من نتونستم تحمل کنم ک همسرم ضعیف باشه 

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘