2777
2789

پیر و دست تنگ شده باشه،که بخاطراین مشکلات وسختیا یکی که شوهر من باشه ازش ایراد بگیره و رفتاراشو نهی کنه و حس کنم بابای منم مشکل داره،یه اتفاقی برامون افتاد ۲۰سال پیش که بابام حالت ورشکسته شد،وتا حالام بدبختیاش تمام نشد دیگه میان خونمون برا سر زدن مدتی اینجانجایی میریم با ماشین شوهرم میریم و بیشتر هزینه من،امشب باشوهرم دعوام شد طعنه همه چیو بهم زد،ادم باید با هم سطح خودش یا پایین ترازخودش ازدواج کنهکه طعنه نشنوه،،خستم از زندگیم دوست دارم به هر طریقی تمام بشه اما حیف که نمیشه

من جای تو بودم میزدم تو دهن شوهرم

شوهرم عشقمه ولی پدر و مادر خط قرمزم هستن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو آسیاب به نوبت، نوبت پیری خودتم میرسه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
آره مردا نامردن، فقط وقت خوشی خوبن. وقتی دعوا میکنی یه چیزایی میگن که تا چند ساعت تو شوکی

من کینه ای نیستم ،مهربانی و خوبی های زیادیم داره اما چه فایده موقع دعوا چیزایی میگه باورم نمیشه این ادم همون ادمه

با بی محلی کردن داغونش کردم و سرسنگین بودن اما دردیمو دوانمیکنه

هرکی هر حرفی بزنه یه روز بهش میرسه اینو مطمئن باش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اره واقعا چند وقت پیش من هم همینطوری شدم چیزایی گفت که تا مغز استخونم سوخت

شوهر خودم همینه

ما کلا زندگیمون آروم و عاشقانس.خیلی کم دعوا میکنیم ولی همون وقتا هم یه حرفایی میزنه که با خودم میگم تا آخر عمرش روش نمیشه تو چشمام نگاه کنه.ولی بعد میبینم نه مردا پرروتر ازین حرفان

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
ناراحت شدم اسی خدا بهت آرامش بده

ممنونم خودم باورم نمیشه اینجور ادمی شده خودش زنگ میزنه بیایین زور میزنهنمیزارن برن واینا ولی چه فایده،حسمیکنم با باباماینا لج افتاده چون بابامخیلی دستش تنگه ونمیتونه هر جابریم تفریح ماشین بیاره یاخرج کنه،خودشم میدونه حال دل پدرمو

واقعا متنفرم از این مدل مردا .

که پولی که خرج خانواده زنشون میکنن بعد منت میزارن سر زنشون .

چقدر ادم  حقیر و پست باشه که اینطور بگه .

برای خانواده خودشم اینطوریه ؟ اونا خرج میکنن ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .