2777
2789

خیلی وقته کاتیم ... همیشه هی می‌ره میاد ..منم پانزده روز پیش برا همیشه تمومش کردم ...دیشب همین موقع پیام داده بود ‌..صبح سین زدم ولی ظهر جوابشو دادم فقط ی پیام کوتاه ...تا الان پیامم دوتا تیک خورده ولی هنوز سین نزده ...از قصد این کارو می‌کنه دلیلش چی ...خودش پیام داده خودشم سین نمیزنه

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تلافی اینکه صبح سین زدیو ظهر جواب دادی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به تلافی اینکه صبح سین زدیو ظهر جواب دادی

میشنلسمش بدجور تلافی میکنه ولی خودش می‌دونه مقصرع ..بعدش این دفعه رگباری پیم ندادم تا فردا بنظزت صبر کنم ج بده یان ؟

سوال من اینکه چرا بلاک نیستش وقتی کات کردین ؟

شمارشو پاک کردم ...دیک اصلا چکش نمی‌کردم ..بعد یهویی پیام داده اعصابم برام نزاشته دفعه اولش نیس 

دیک رگباری پیم ندادم زیاد جدیس نمی‌گیرم خیلی بخاطرش عذاب کشیدم 

میشنلسمش بدجور تلافی میکنه ولی خودش می‌دونه مقصرع ..بعدش این دفعه رگباری پیم ندادم تا فردا بنظزت صبر ...

نه تمومش کن کلا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

جواب داد سین نزنم دیک ؟ چون بی احترامی بهم شد 

جواب بده بگو این رابطه تموم شده اس لطفا حرمت خودتو نگه داره پیام نده و تمام