2777
2789
عنوان

مانتو لنین کتان

135 بازدید | 12 پست

سبز ماشین رنگ گرفتم ۶۰۰ نمیدونم چرا حس میکنم گرونه و بهم انداخته به نظرتون خوب گرفتم جنسش از این لنین معمولیا خیلی بهتره و شیکترین و خنکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لنین گرفتم پارسال دو تومن پشیمون شدم اصلا نمی ارزید عمم مثل لباس منو تهران هشتصد دیده بود

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
من لنین گرفتم پارسال دو تومن پشیمون شدم اصلا نمی ارزید عمم مثل لباس منو تهران هشتصد دیده بود

۶۰۰ گرفتم گفت لنین کتانه و مثه اون لنین بد جور نیس حس میکنم گرون گرفتم و نمیرزه

آره خوبه قیمتش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
۶۰۰ گرفتم گفت لنین کتانه و مثه اون لنین بد جور نیس حس میکنم گرون گرفتم و نمیرزه

نه بابا خیلی خوب گرفتی 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
کلا سبز ضایع نیس ... مثلا شلوار کرم چه مدلی که یکم بلند نشونم بده

حواسم نبود یه لباسی تو ذهنم بود انقدر دیدم اون لباسه رو فکر کردم اون شکلیه فکر کردم لباست مثلا سفیده طرح های سبز داره بی خوابی فشار آورده 😂

کرم آره خوب میشه ولی فقط بگ خوب میشه مثلا شلوار پارچه ای کرم رنگ مدل بگ

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

جدی ممنون عزیزم کل بازار و معازه هارو زیر رو کردم تا دو تومن هم هزینه میخواستم بکنم اما اصلا ارزش ند ...

اره گلم خیلی خوب گرفتی 

واقعا الان لباس ها خیلی گرون شدن زیر یک و پونصد پیدا نمیشه حالا به قول شما خوش دوخت ایناباشن خوبه ولی اصلا نمی ارزن