2777
2789
عنوان

✔ اسید فولیک

28291 بازدید | 27 پست

امروز برای اولین بار فولیک اسید گرفتم. اما میترسم بخورم. یکی بخاطر اینکه بدون نسخه پزشک رفتم داروخونه و همینجوری گرفتم. یکی هم بخاطر اینکه روش نوشته برای بارداری و شیر دهی با دستور پزشک استفاده بشه و البته همراه غذا😐😕... مثلا یکساعت  بعد از غذا بخورم  خوبه ؟

یه سوال دیگه من هنوز دقیق مشخص نیست کی میخوام اقدام کنم. ولی گفتم فعلا یک روز درمیون بخورم تا ببینم خدا چی میخواد.😊. خوبه به نظرتون ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

اسید فولیکو من یادمه تو دبیرستان بهمون میدادن از طرف مدرسه بخوریم چون اکثر دهترا و زنا نیاز دارن بهش

فک نکنم مشکلی باشه منم خیلی وقتا خودم گرفتم خوردم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسید فولیکو من یادمه تو دبیرستان بهمون میدادن از طرف مدرسه بخوریم چون اکثر دهترا و زنا نیاز دارن بهش ...

مارو فقط ازاین قرص کوچولوهای آهن میدادن. که قد یه عدس بود... منم همش مینداختم تو جامدادیم. بعدم اصلا گم و گور میشد و یهو یه وقتایی که جامدادی و کیفمو تمیز میکردم یک پلاستیک پر ازشون جمع میشد😃...

بچه ها اینجا خیلیا گفتن 400باید بخوری واسه سه ماه قبل بارداری ...منم با چندتاسرچ و اینور اونور رفتن و اطلاعات گرفتن فهمیدم 400mg کافیه . 

ولی نمیدونم چرا کلا از سرخود قرص خوردن میترسم.😟 دوس داشتم با نسخه پزشک بگیرم. ولی وقت نشد برم دکتر یا پیش ماما .

یه سوال دیگه 😆...

میگم حالا من اونشبی که میخواستم قرص بخور گوشت یا مرغ یا تخم مرغ که خودش سرشار از آهنه خوردم. عیب نداره اینو هم یکساعت بعدش بخورم ؟؟؟؟ یا کلا اونشب دیگه نخورم ؟؟؟

سوالم خیلی الکیه میدونم... ببخشید. نخدید 😃... بوخودااا دست خودم نیست خیلی حساسم سر قرص خوردن.

400میکرو گرم. ینی کمتر از 1میلی گرم.

والا اینجا و خیلی از سایت دیگه گفتن واسه سه ماه قبل از بارداری به این اندازه کافیه... فعلا اینا رو میخورم. اگه ایشالا جدی شد  از یکماه قبلش میرم بهداشت یا زیر نظر دکتر ... 

یه سوال دیگه 😆... میگم حالا من اونشبی که میخواستم قرص بخور گوشت یا مرغ یا تخم مرغ که خودش سرشار از ...

اشکال نداره بخور . بینش فاصله ننداز. اضافیش هم دفع میشه و مشکلی برای بدنت نداره

هر وقت خدا بخواد مامان میشم

اسید فولیک ایرانیش بهتره! هرشب باید بخورم؟ من که قصد اقدامم ندارم اگه بخورم چجوریاس؟ 

عذرمیخوام استارتر وسط تاپیکت. 🌻😄

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤