2777
2789
عنوان

امروز با دختر زن همسر و دخترش و...

3121 بازدید | 96 پست

امروز رو احساساتم پا گذاشتم برا اتفاقاتی که افتاده بود و روز دختر حاضر شدم با دختر همسرم ۳ سالش با خواهرش 

با دختر خودم و همسر بریم بیرون .....بچه ها هیچی نفهمیدن که اون خواهرش گفتیم بابا ندارن 

دروغ نگفتم چون خواهرش که دختر چند موقت همسرم بوده پدرش ولشون کرده رفته 

.....

خلاصه سرتون درد نیارم 

به بچه ها خیلی خیلی خوش گذشت 

ولی

چرا نمیفهمم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا از وسطش نمیتونم بفهمم چی نوشتی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

نمی خواد قضاوتم کنید من با حضرت فاطمه و امام رضا عهد بستم 

حالا مشکل چی بود 

خانمه اینقده بهش برخورده بود 

پیام داد حق نداشتی دخترم با کسی ببینی 

منظورش من بودم 

حسابی عصبانی 

به نظر شما حق داشته ؟

گفتش اصلا نمی خوام دیگه پدر داشته باشه 

گفتم باید دخترم تنها ببینی کسی همرات 

نباشه 

من برا دختر همسر 

و خواهرش کادو خریدم 

ولی آخرش بد شد 

دیگه 

کلی پیام 

همسر 

ناراحت گفت من گفتم فکر خوبی نیست و خوابید 

من موندم کلی فکر و خیال

نمی خواد قضاوتم کنید من با حضرت فاطمه و امام رضا عهد بستم  حالا مشکل چی بود  خانمه اینقد ...

ببین بخوایم قضاوت کنیم هم نمیتونیم

چون نفهمیدیم😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟