سلام خواهرا نیاز دارم به درد دل کردن
دخترم سه سال و دو ماهشه از خواب که بیدار میشه بدون اینکه بیحال و کسل باشه دوست داره بلند شه بره بیرون
جدیدا خیلی به بیرون عادت کرده حتی شده میره میشینه جلو در تنها بدون اینکه صبحونه خورده باشه وقتی میارمش خونه انقد گریه میکنه کلافه ام میکنه
کلا چیزی از گرسنگی نمیدونه فقط دوست داره بازیگوشی کنه و تا وقتی خودم بهش غذا ندم نمیخواد
سر اسباب بازی :اسباب بازیاشو و هیچکدوم از وسیله هاشو به هیچکس نمیده حتی اسباب بازی های دیگران رو به خودشون نمیده و این کار رو با گریه و جیغ انجام میده
تجربه نشون نداده ظهر بخوابه اصلا خوابش خیلی کمه از خوابیدن فراریه بعد از ظهر میگم بیا بخواب میره قایم میشه شبا هم دیگه انقد خسته میشه بیهوش میشه از خستگی ساعت دو یا سه شب میخوابه گاهی چهار
خیلی وابسته گوشیه همش کارتون نگاه میکنه اصلا گوشیمو بهم نمیده وقتی ازش میگیرم یا گوشی بهش نمیدم ساعت ها گریه میکنه
همه خواسته هاش با گریه هست
حموم رفتنش لباس عوض کردنش مو شونه کردن دست و صورت شستن و....اش به زور و اجباره ینی با گریه انجام میدم این کار هارو براش
باباش میره سرکار میره بیرون ساعت ها گریه میکنه پشت سرش
اصلا به حرفم گوش نمیده محل نمیده به حرفام هر کاری دوست داشته باشه میکنه هیچ ترسی از کسی نداره
اصلا استراحت نمیکنه از صبح که بیدار میشه تا شب یه بند سر پاست حتی آب هم خودم بهش میدم نمیاد بگه تشنه ام آنقدر که سرش گرمه بازیه
هرجا میبرمش با کفش وارد خونه میشه اصلا کفشاشو در نمیاره اگه در بیاریم که اصلا نمیتونیم در بیاریم ساعت ها گریه میکنه تا وقتی دوباره بپوشونیم این باعث شده جایی نمیریم اصلا
عادت های عجیب غریب دیگه هم داره
میشه کمکم کنید هر کمکی به ذهنتون میرسه تجربه ای دارید بگید دعاتون میکنم