2777
2789

سلام خواهرا نیاز دارم به درد دل کردن 

دخترم سه سال و دو ماهشه از خواب که بیدار میشه بدون اینکه بیحال و کسل باشه دوست داره بلند شه بره بیرون 

جدیدا خیلی به بیرون عادت کرده حتی شده می‌ره میشینه جلو در تنها بدون اینکه صبحونه خورده باشه وقتی میارمش خونه انقد گریه می‌کنه کلافه ام می‌کنه 

کلا چیزی از گرسنگی نمیدونه فقط دوست داره بازیگوشی کنه و تا وقتی خودم بهش غذا ندم نمیخواد 

سر اسباب بازی :اسباب بازیاشو و هیچکدوم از وسیله هاشو به هیچکس نمی‌ده حتی اسباب بازی های دیگران رو به خودشون نمی‌ده و این کار رو با گریه و جیغ انجام میده 

تجربه نشون نداده ظهر بخوابه اصلا خوابش خیلی کمه از خوابیدن فراریه بعد از ظهر میگم بیا بخواب میره قایم میشه شبا هم دیگه انقد خسته میشه بیهوش میشه از خستگی  ساعت دو یا سه شب می‌خوابه گاهی چهار

خیلی وابسته گوشیه همش کارتون نگاه می‌کنه اصلا گوشیمو بهم نمی‌ده وقتی ازش میگیرم یا گوشی بهش نمی‌دم ساعت ها گریه میکنه

همه خواسته هاش با گریه هست

حموم رفتنش لباس عوض کردنش مو شونه کردن دست و صورت شستن و....اش به زور و اجباره ینی با گریه انجام میدم این کار هارو براش 

باباش می‌ره سرکار می‌ره بیرون ساعت ها گریه می‌کنه پشت سرش 

اصلا به حرفم گوش نمی‌ده محل نمی‌ده به حرفام هر کاری دوست داشته باشه می‌کنه هیچ ترسی از کسی نداره

اصلا استراحت نمیکنه از صبح که بیدار میشه تا شب یه بند سر پاست حتی آب هم خودم بهش میدم نمیاد بگه تشنه ام آنقدر که سرش گرمه بازیه 

هرجا میبرمش با کفش وارد خونه میشه اصلا کفشاشو در نمیاره اگه در بیاریم که اصلا نمیتونیم در بیاریم ساعت ها گریه می‌کنه تا وقتی دوباره بپوشونیم این باعث شده جایی نمیریم اصلا

عادت های عجیب غریب دیگه هم داره 

میشه کمکم کنید هر کمکی به ذهنتون میرسه تجربه ای دارید بگید دعاتون میکنم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم خرداد تولد سه سالگیشه

یه لحظه حس کردم دارید درباره دختر من حرف میزنید

با این تفاوت که از اول امسال میبرمش مهد 

هم انرژیش تخلیه میشه 

هم یه چیزایی از آداب معاشرت و قانون مداری داره یادمیگره

حرف میزنه کامل

آره گاهی بعضیا نمیفهمن چی میگه اما خودم میفهمم زبونشو چطور ؟

جمله میگه همه کلمه هارو میگه

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

اینکه وسایلاشو به کسی نمیده بزارین هرکاری دوست داره بکنه دوست نداره وسیله خودشو بده حق مالکیت رو ازش نگیرین 

دلیل گریه اش اینه شما بهش توجه کردین گریه کردی اصلا توجه نکنین حتی زیر چشمی آخر خسته میشه چند بار تکرار میکنه دیگه یاد میگیره با گریه به خواسته اش نرسه 

ساعت مشخصی خاموشی بزنین مجبور میشه بخوابه 

دختر منم 5سالشه همینه امروز خواستم بخوابم ساعت 8بیدار شده سر صدا اینقد زدمش خودم الان گریه کردم براش

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

دختر منم خرداد تولد سه سالگیشه یه لحظه حس کردم دارید درباره دختر من حرف میزنید با این تفاوت که از ...

نبردمش تا حالا و فکر نکنم تنها بمونه 

طبیعیه تو این سن بذار ۳ سالونیم بشه خوب میشه لجبارب تا ۴ ۵ سال طبیعیه فقط بهش گیر نده حواسش رو از اون کار پرت کن مثلا با کفش اومد توخنه مورچه یا زنبور بعش نشون بده بگو وقتی با کفش میای اینا میان تو خونمون همین هی نگو نکن که بدتر خواهد کرد.