2777
2789

خانما سلام من قضد باردای دارم متاسفانه اون ماه ک اقدام داشتم ی نتیجه موند اما این ماه میخوام از کیت استفاده کنم امروز رئز دهم پری هستم سیکلام منظم نیست یعنی بین 28تا30روزس 

امشب کیت گذاشتم خظ اولی پررنگ تر از خط دوم بود خط دومی از حاله یکم پررنگ تر بود باید چیکارکنم؟؟؟؟/

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بعد از پررنگ شدن جفت خطها کی باید اقدام کنم؟؟؟؟؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دو تا خط پررنگ شد ۲۴ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه

اقدامم باید کی باشه؟؟؟؟؟/

عزیزم وقتی خط دوم هاله بندازه،یعنی شما سیوشش ساعت بعدش تخمک گذاری داری،میتونی امشب وفرداشب اقدام داشته باشی،فردابازم کیت بزن معمولأ دوروز هاله میندازه بعدکلأ یه خط میفته،مثل بیبی چک میمونه خط دوم کمرنگ هم بیفته یعنی تخمک گذاری داری

منم واین صنم وعاشقی وباقی عمر😘💑

منم با ترانه جون موافقم

عزیزم اگه صبر کنی دو خط پر رنگ بشه و تازه اون موقع اقدام کنی شانستو پایین میاری

شما که 28 تا 30 روزه ای

تاریخ تخمک گذاریت از 14 تا 16 سیکلته

پس از شب دهم تا 17 الی 18 یه شب در میان یا دو شب در میون رابطه داشته باش

شمامیتونی امشب وفرداشب اقدام داشته باشی،چون اسپرم معمولآتاچهل وهشت ساعت تورحم زنده میمونه،منم با استفاده از کیت همون ماه اول باردارشدم،وقتی دوخطه شد یه شب درمیون رابطه داشتیم

شمامیتونی امشب وفرداشب اقدام داشته باشی،چون اسپرم معمولآتاچهل وهشت ساعت تورحم زنده میمونه،منم با است ...

یعنی وقتی حاله بندازه یعنی امکان تخمک گذاری هست

شمامیتونی امشب وفرداشب اقدام داشته باشی،چون اسپرم معمولآتاچهل وهشت ساعت تورحم زنده میمونه،منم با است ...

وقتی حاله انداخت منطورته؟

زمانی که تخمک آزاد میشه تا ۲۴ ساعت قابلیت باروری رو داره.در این فاصله باید اقدام کنی

عزیزم واسه بعضیا اصلأ خط دوم پر رنگ نمیشه،من از روز دهم سیکلم هر روز کیت گذاشتم روز چهارده وپانزده خط دوم خیلی کمرنگ میفتادبه زوردیده میشد،به تلفن مشاوره که روبسته کیت بودزنگ زدم گفتن مثل بیبی چکه ممکنه خط دوم اصلأ پررنگ نشه،همون ماهم باردارشدم،تاریخ زایمانم باروزی که کیتم مثبت شدیکیه،مال من بیبی چکامم هیچوقت خط دومش پررنگ نشد

عزیزم واسه بعضیا اصلأ خط دوم پر رنگ نمیشه،من از روز دهم سیکلم هر روز کیت گذاشتم روز چهارده وپانزده خ ...

ممنونم عزیزدلم ازراهنماییت من قبلا کیست فولیکولی داشتم اما الان دوماهه ک رفع شده

وقتی حاله انداخت منطورته؟

بله وقتی خط دوم کمرنگ هم بیفته یعنی شما۲۴یا۳۶بعدش تخمکت آزادمیشه،ازاون روزکه خط دوم افتادتادو روز یاسه روزپشت سرهم اقدام داشته باش ایشالاباردارمیشی،من ازکیت مکس چهارده استفاده کردم به مشاورشون زنگ زدم اینجوری راهنماییم کردن منم همون ماه باردارشدم