2777
2789

من از اول بچگیم خیلی درس خوندم چون مادرم خیلی حساس بود راهنمایی معدل هر سه پایم ترم اول و دوم ۲۰ کامل دادم پشت کنکور موندم خیلی درس خوندم برای کنکور خیلی تست زدم ولی متاسفانه وقت برای دوره کم اوردم و سر جلسه چون وسط دورم خانوادم رفتن شهرستان 

میدونستم چه تست راحتیه ولی فرمول و نکتش یادم نمیومد (هر کی برا کنکور تلاش کرده اهمیت دوره رو میدونه )

الان دارم برا ترمیم میخونم ولی مطمئن نیستم دعوت به مصاحبه شم یا نه 

اگه دعوت نشدم چیکار کنم به نظرتون ول کنم درس و ؟؟؟

من واقعا از درس خوندن و به جایی نرسیدن متنفرم چون از بچگی واس سختگیریا مادرم درس خوندم از درس زده شدم

آخه چرا آدم باید برای یه مدرک الکی چهارسال از بهترین سالای عمرشو هدر بده !!! حالا باز اگه میشد یه پولی ازش در اورد یه چیزی ولی خب اکثرا الان لیسانسه ها بیکارن

نه عزیزم اصلا عیب نیست

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا من اگر ببینم دختر خانم جوونی دیپام گرفته و تحصیل نکرده اولین چیزی که تو ذهنم میاد اینه که از خانواده ی سطح پایینیه. این تفکر منه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

وقتی همه یک راهو میرن دلیل بر درست بودنش نیست و دلیل بر نادرست بودنش هم نیست. کار اشتباه تقلید بدون تفکره

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
حقیقتا من اگر ببینم دختر خانم جوونی دیپام گرفته و تحصیل نکرده اولین چیزی که تو ذهنم میاد اینه که از ...

ضمن اینکه دانشکاه فقط درس خوندن نیست وارد شدن به جامعه ی جدیده. من که خودم شخصیت قبل و بعد دانشکاهم خیلی فرق مرد.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
برو حرفه ای یاد بگیر وقت پولتو صرف دانشگاه نکن لطفا ی لیسانس حسابداری داره اینو بهت میگه

خودم تو فکر اینم برم حسابداری اگه نشد چیکار کنم!!!

واقعن دارم افسرده میشم پاسخ هیچکدوم از تلاشامو نگرفتم

متن و کامل نخوندم،عیب نیست،مگر اینکه مثلا یه کاری

حرفه ای دوست داری بری دنبالش،،وگرنه ،دانشگاه نری

پس چیکار کنی،،به نظرم دانشگاه واسه دخترا واجبه

کنار درس خونون،میتونن تو اجتماع باشن وکلی تجربه

فقط سعی کنین رشته ای برین که علاقه داشته باشین