2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟

373 بازدید | 46 پست

۱۹ سالمه

از لحاظ مالی خانوادم خوبن 

پدرم شغل ازاد مادرم فرهنگی یه خواهر ۱۰ ساله دارم

یه اقایی هس

۲۹ سالشه مهندس وضع مالی توپ توپ توپپپپ 

پدرش فوت شده و یه خواهر داره ازدواج کرده

تعریف از خود نباشه خوشگلم بور و چشم رنگی و اینا 

این اقا هر چقدررررررر که وضع مالیشون خوبه همچنقدر از قیافه بده خیلی زشته خیلی 🤦🏻‍♀️

میدونم سنم کمه ولی موردیه که میشه گفت شاید دیگه این وضع مالی و شعور و شخصیت پیش نیاد

خیلییییی خانواده دوست

احترام به خانم ۱۰۰

مرد زندگی 

نظرتون چیه؟اره یا نه؟

به نظر من نه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود قیافه یکی از اصلیترین ملاک های زندگیه واینکه میگن عادی میشه رو اصلا جدی نگیر 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
صد درصد قیافه تکراری میشه ولی شخصیت نه

حرفایی میزنه درکی میکنه که شاخ در میارم 

خیلیییی هوامو داره ولی خدایی چطور میشه با اون قیافه زندگی کرد

چشم ابروش عالیه ها چشاش سبززز خیلی خوبه بینیش...

اگه فکر میکنی اونقدر قیافش داغونه کع وقتی پیششی خجالت میکشی نرو خب بعدا آسیب میبینی خودشم بیشتر آسیب میبینه

ولی اگه متوسطه برو جون قیافه واست تکراری میشه

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜
چشم ابروش خیلی خوبههه چشاش سبز عشقه بینیش مشکله😂🤦🏻‍♀️

عمل کنه خو

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اگه فکر میکنی اونقدر قیافش داغونه کع وقتی پیششی خجالت میکشی نرو خب بعدا آسیب میبینی خودشم بیشتر آسیب ...

مشکل قیافش بینی شه

وگرنه چشم ابروش خیای خوبه رنگیه

میگم بینی عمل بره خوب میشه

ولی باز میگم نه نمیشه