2777
2789
عنوان

خجالت نمیکشن بعضیا؟

186 بازدید | 26 پست

دوستان عزیز ،وقتی ی تایپک میزنید، یعنی تو جنبه هر نظر و انتقادی رو داری . یعنی این موضوعو مطرح کردی ک بقیه بیان نظرشونو بگن توعم نظرتو بگی و تماااااممم

وقتی چند نفر میان با حرفت مخالفت میکنن، توهین نکن ب نظر بقیه و تایپکو ببند ک یعنی همه دهنتونو ببندید حرف من درسته، قابل توجه اون بیشعوری ک گفته سقط گناه نیست بعدم تایپکشو  با کلیی توهین بسته

:)🙂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزیه کاربربیشعورهم به همه ی کاربراتوهین کردوبعدش تاپیکش رو قفل کرد،حیف که قسم خوردم بابچه مدرسه ای هادهن به دهن نشم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من ی عادت خوب دارم ک مجازی ب کتفم نیس🦦

آخه بعضا آدم واقعا وقت میذاره یا میخواد کمک کنه ولی متاسفانه طرف مقابل گاو تشریف داره 

رمز به کتف گرفتنت جیه بخدا من 90 درصد مشکلاتم سر جدی گرفتن همه چیه

اینجا تاپیک میزنن که بقیه تایید شون کنن وگرنه اگه خلاف میلشون بگی باید کلی حرف بشنویی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از قاتل چه توقعی داری آخه؟😁 بیشعوره دیگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

امروزیه کاربربیشعورهم به همه ی کاربراتوهین کردوبعدش تاپیکش رو قفل کرد،حیف که قسم خوردم بابچه مدرسه ا ...

اره واقعا حس بدیه نتونی جواب یه احمقو بدی 

ولی کسی ک خودشو ب خواب زده رونمیشه بیدار کرد 

:)🙂🤍

امروزیه کاربربیشعورهم به همه ی کاربراتوهین کردوبعدش تاپیکش رو قفل کرد،حیف که قسم خوردم بابچه مدرسه ا ...

منم هی میگم هم کلام نشم با کاربرهای اینجا اصن کامنت نزارم و بحث نکنم اما نمیشه 

باید کلا برم از سایت چون واقعا حس میکنم داره روم اثر منفی میزاره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم هی میگم هم کلام نشم با کاربرهای اینجا اصن کامنت نزارم و بحث نکنم اما نمیشه  باید کلا برم ا ...

اصلامن هرچی کاربربیشعوردیدم بچه مدرسه ای بودن،اول بایدسن طرف رو دیدبعدش هم کلام شدباهاش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
سایتو‌مکان‌ مناسبی واسه عقده گشاییشون انتخاب کردن

بعدش باید وایستن جوابشم بشنون 

من فقط اونایی دوست دارم که دروغشون لو میره با تاپیکای قبلیشون میگن مال من نیست کاربری مال هزار نفره یا میگن از طرف یکی دیگه تاپیک زدم قبولم نمیکنن دروغگوین

بعد اخرش بهت میگن متاسفم واقعا😔🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨