2777
2789
عنوان

سقط

102 بازدید | 12 پست

سلام تازه سقط کردم ودلایل م برای خودم منطقی بود...یعنی از خدا راه درست خواستم باورتون میشه راه سقط بهم نشان داد دردش زیاد هست ولی خیلی خیلی سخت نبود.خواستم بگم همیشه با خدا باشید من از خودش کمک خواستم شاید بعضی ها حرف قبول نکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قصدم بی احترامی نیست فقط برام سواله خوب اگ خدا راضی بود به سقطش چرا بچرو به دلت انداخت و باردار ...

من شرایطم خوب نیست بارداری خیلی بدی دارم و کمکی ندارم بچه یه ساله دارم و یکی ۹ ساله زندگیم کلا قفل میشه حالم خیلی بد میشه در حد مرگ ولی من با خدا ارتباط گرفتم باهاش خیلی حرف زدم گفتم راه نشونم بده واونم همه چی براک خوب نشون داد 

چی

دو سه روز دیگه موعد پریودمه

از طرفی تو اقدامم دارم فعلا دارو مصرف میکنم 

و اینکه ذخیره  ویتامین دی پایینی دارم که دکتر گفت تا به حد نرمال نرسه باردار نمیشی 

سه یا چهار هفته‌اس ویتامین دی سه ۵۰هزار میخورم

دردای پریود رو ندارم

ولی از لحاظ روحی بی حوصله و ناراحتم و اینکه حالت تهوع و سرگیجه دارم چند روزه

نمی‌دونم به خاطر اینه که نزدیک پریودمه یا باردارم 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
من شرایطم خوب نیست بارداری خیلی بدی دارم و کمکی ندارم بچه یه ساله دارم و یکی ۹ ساله زندگیم کلا قفل م ...

شاید خدا با شما  ارتباط برقرار نکرده    اون شیطان بوده به شما القا کرده 

سقط جنین گناه بزرگیه  تجربه کنندگان مرگ رو نگاه کن  شما حق زندگی رو از یک انسان گرفتیند  توبه کنید 

خیلی ها بچه دار نمی شنند هر کاری می کنند    ولی خدا به شما داده یک حکمتی بوده