2777
2789
عنوان

مهمه ،لطفا راهنماییم کنین

123 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

این ماجرا برای یکی از نزدیکان منه و راه حل میخاد

از زبان ایشون میگم

حدود اواخر اسفند بود که نامزد کردیم ،خودم ۲۷ساله و ایشون ۳۶ ساله هستن 

قرار بود ۲۵ام عقد کنیم که بخاطر فوت یکی از اقوام ،تاریخ تغییر کرد و ۲۶ اردیبهشت رو گرفتیم 

من پوستم کمی سبزه اس و بخاطر اینکه دوست داشتم پوستم روشنتر و صاف بشه چندباری دکتر پوست رفتم ،ایشون اطلاع نداشتن(اغلب با پدر یا برادرم میرفتم) تقریبا دوهفته پیش چون کسی نبود ازش خواستم منو برسونه دکتر پوست ،گفتم که فلان روز نوبت دارم

چندباری میپرسید ،خیلی وقته میری ؟یا مثلا همیشه میرفتی پیشش؟

تا اینکه امروز احساس کردم زیاد کنجکاوی میکنه پرسیدم چطور میپرسی ؟ اونم گفت که نه همینطوری

چندساعت بعد که از هم جدا شدیم ،مامانش زنگ زد به مامانم و گفته که نکنه بیماری پوستی داره که مراجعه میکنه؟مامانم گفته برای زیبایی هستش و بیاین داروهارو ببینین و این دور و زمونه همه میرن و از این حرفا 

ولی ایشون گفتن چطور دخترهای من نمیرن. هرکس مشکل پوستی داره میرا دکتر پوست ،گفتن که میخایم بیایم بدون آرایش ببینیمش و ... از این حرفا. (با اینکه من روز آزمایش هم بدون آرایش رفته بودم)

از بعد تماس مادرش ،خودش هم سه بار زنگ زده که جواب ندادم

حالا بنظرتون چیکار کنم؟بنظرتون خودش به مادرش گفته که اینا رو بگه؟

من و خانوادم واقعا بهمون بر خورده ،ولی فعلا قرار شده فردا بیان )خودش و مادرش(

مامانم اینقدر عصبانی شد که گفته اگه اینطوری فکر میکنین تمومش کنین 

با اینکه اقوام هستیم)البته درجه یک نیستیم(

بنظرتون چجوری برخورد کنم ؟آیا ادامه بدم؟یا بگم دیگه نمیخام؟

یا بنظرتون پشیمون شدن و دنبال بهونه ان؟

پشیمون که نشدن یکم حساس شدن که چرا دائم میری دکتر 

دائم نیست اصلا ،آخه پزشکای پوست الان همشون هزارجور کار زیبایی انجام میدن ،بنظرم اصلا چیز عجیب و غریبی نیست 

بعدش دیگه باید به حرف مامانم اعتماد کنن)مامانم بهشون توضیح داد که برای جای جوش مراجعه کردم(ولی باز اصرار داشتن بیان بدون آرایش ببینن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من با خودش صحبت کن اول اعتراض کن که چرا به خانواده اش گفته و بعد توضیح بهش بده و بهش هم حق بده که بدونه ماجرا چیه تو شرایط مشابه شما هم بودی ازش میپرسیدی  اما روی این موضوع که به خانواده اش گفته تمرکزتو بذار من خودم به شخصه خیلی به مرز روابط اهمیت میدم وهم مادرت حق داره و هم ایشون اما باید خودش ازت سوال میکرد

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
به نظر من با خودش صحبت کن اول اعتراض کن که چرا به خانواده اش گفته و بعد توضیح بهش بده و بهش هم حق بد ...

دقیقا ،ولی من بهش توضیح داده بودم که برای لک رفتم )نمیدونم شاید بد گفتم( منظورم از لک ،جای جوش بود

آخه میگم شاید این حرفها حرفای خودشه که از طریق مادرش منتقل کرده 

دائم نیست اصلا ،آخه پزشکای پوست الان همشون هزارجور کار زیبایی انجام میدن ،بنظرم اصلا چیز عجیب و غریب ...

ببین عزیزم درک میکنم چی میگی اما از دید اون ها هم ببین اگر همچین اتفاقی افتاده بود چه فکری میکردی ؟؟

الان حساس شدن که شاید عملی چیزی کردی یا مریضی داری این دوره زمونه جوریه که ادم نمیتونه اعتماد کنه انقدر راحت 

نمیشه که مادر شما بگه برای جوشه اونا هم بگن چشم ترسیدن مشکلی داشته باشی 

بزار بیان ببینن بعدشم اگر الان بگین نه ممکنه برا اونا و بقیه این فکر پیش بیاد که حتما مشکلی داری که نزاشتی بفهمن و تا فهمیدن گفتین نه 

بزار بیان ببینن بعدشم بگو اگر میخواهید میتونم ببرمتون پیش دکترم 

اما حتما بانامزدت حرف بزن که چرا رفته به مادرش گفته از دهنش پریده یا همینجوری گفته یا اونم همچین فکری داره و...

دقیقا ،ولی من بهش توضیح داده بودم که برای لک رفتم )نمیدونم شاید بد گفتم( منظورم از لک ،جای جوش بود ...

احتمالش هست شاید روش نشده به مادرش گفته 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
احتمالش هست شاید روش نشده به مادرش گفته 

اما تماسشو جواب بده با خودش صحبت کن 

ببین عزیزم درک میکنم چی میگی اما از دید اون ها هم ببین اگر همچین اتفاقی افتاده بود چه فکری میکردی ؟؟ ...

واقعا اینقدر ناراحت بودم که جوابشو ندادم

یعنی فلا هیچی نگفتم . میخام عصبانیتم کم بشه

ولی اخه پزشک پوست همه دخترها میرن ،چیز عجیبی هم نیست

بعدشم مگه چند نفر کلا بیماری پوستی دارن؟واقعا خیلییی کمه 

و اینکه اگر مشکلی داشتم ک ازش نمیخاستم برسونتم

واقعا اینقدر ناراحت بودم که جوابشو ندادم یعنی فلا هیچی نگفتم . میخام عصبانیتم کم بشه ولی اخه پزشک ...

بیماری پوستی که تا دلت بخواد هست و اکثرا مراجعین دکتر پوست بیماری پوستی و عارضه های مختلفه بعد برای زیبایی

واقعا اینقدر ناراحت بودم که جوابشو ندادم یعنی فلا هیچی نگفتم . میخام عصبانیتم کم بشه ولی اخه پزشک ...

به نظرم بهتره با یه روانشناس صحبت کنی 

حتما برو حتی اگر شده مشواره قبل ازدواج برین با خانوادت صحبت کن نامزدتو ببر مشاوره 

نمیخوام حرفی بزنم که مشکل پیش بیاد برات