2777
2789

الان خالم اومده خونمون ..واحد بغلیمونه

ازمون پول قرض میخواست 

دخترش میخواد دماغشو عمل کنه همش گریه میکنه

بیست سالشه بیماری روحی داره

خالم گریه میکرد میگفت دیشب گریه میکرد میگفت اگه من مردم بفقط بهشت زهرا خاکم کنید..یا به خالم گفته اگه من بمیرم برا عاطفه(خوهرش)خواهر برادر میاری؟

خالم گریه میکرد میگفت میترسم کاری کنه

قرص میخوره روزی ۸ تا اینا

والا مارم دیوونه کرده هر روز جیغ و داد میکنه تو همسايه ها ابرو برامون نمونده

اعصابم خورد شد بخدا

دام برا خالم میسوزه وگرنه زنگ میزدم دیوونه خونه بیان ببرنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون پول دماغو خونه محله دیگه بگیرین فرار کنید ازین محل.😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

دایی من بستری شد انقد حالش خوب شد تو رو خدا  پول عمل بینیو بستریش کنن

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مشکل روحی داره باید کمکش کنید ما دختر خاله ها جونمون برای هم میدیدم تعجب میکنم میگی زنگ میزدم بیان ببرنش 

برو باش بحرف کنارش باش راضی کن ببرش پیش روانشناس تو خوشی هم کنار ادم هستن مهم این تو ناخوشی شرایط سخت ببینی کی کنارته قرار نیست دماغش عمل کنه معلومه بچه هست و شاید حرف های داره به خالت نمیتونه بزنه باید یکی کمکش کنه خار تو پای دختر خاله هام بده انگار تو پای ما رفته 

[QUOTE=338433650]منم میخواستم همینو بگم.  واقعا به دادش برسید . بستری کنید . درمان کنید . بخدا لطف بزرگی در حقش ...[/QUOTEعزیزم هنوز قرص میخوری منم تیروید کم کار دارم همینطورم

ببرید بستری کنید خوب شه تا قبل اینکه خود کشی کنه 

اون عملم بکنه هزار و یک ایراد دیگه در میاره از صورتش تا حالشو خراب کنه 

مشکل دماغش نیست مشکل روح بیمارشه 

وگرنه دختر اگر بخواد عمل کنه من دیدم کارگری میکنه پولشو جمع میکنه میره عمل ،اون یا میخواد زودتر به خواستش برسه و این ترفندشه که مادرش به هر ضرب و زوری شده پول پیدا کنه براش بیاره یا هم مریض

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵