2777
2789
عنوان

فرزندپروری

46 بازدید | 1 پست

دوستان عزیزم گاه در برخی عناوین می بینم نوشته اید بطور مثال امروز کودکم غذا نخورد گفتم حق نداری تی وی ببینی یا خاک گلدان را ریخت گفتم حق نداری بازی کنی و تنبیهش کردم، یا کودکم اتاقش را تمیز کرد برایش اسباب بازی خریدم...دوستان به نظر شما تشویق و تنبیه در این موارد مفید است؟با اینگونه تنبیه و تشویقها موافقید؟نظر دهید و در پایان بنده نیز نظر خواهم گذاشت...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

سلام خوب هستید من کارشناس بهداشت عمومی هستم و دانشگاهم رو این ترم تموم کردم و میخوام برم طرح اما بین یه دوراهی موندم که بشین دوباره بخونم برای کنکور و دندون 

یا اینکه بخونم برای یکی از گرایش های ارشد رشته خودم 

ازدواج کردم یه پسر یک ساله و نیم دارم اگه بخوام چه برای ارشد و چه برای دندون بخونم درصورت قبولی باید برم یه شهر دیگه چون علوم پزشکی شهرمون دندون نداره و ارشد رشته منم نداره 22سالمه اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰