2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان داغونم

427 بازدید | 38 پست

امروز هشت روزه سزارین شدم خیلییی دلم برا حاملگیم تنگ شده برا تکون های نی نی برا صدایی قلبش برا حال هوایی حاملگی گریه میکنم آروم نمیشم چیکار کنم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم بسلامتی قدمش خیر باشه

الان ک کنارته هرلحظه نگاش کن اون فسقلیو😍

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

کاش زمان نمیگذشت   اصلاا باورم نمیشه هشت روز گذشت 

مامانم بعد از ده روز میره من تنهام از الان دلم گرفته چیکار کنم تنهایی 

چقدر ما زنا بدبختیم حامله بودم گفتم زایمان کنم راحت شم زایمان کردم الان دلم به اون موقعه ها تنگ شده دلم میخاد زمان برگرده عقب

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

من دلم برای قبل بارداریم تنگ میشه ،وااای اوایل زایمانم خدا منو ببخشه چقدررر پشیمون بودم از بچه دار شدنم به غلط کدن افتاده بودم ولی راه برگشتی نداشتم و باید میساختم و این بیشتر زجرم میداد ،ای خدااا چیا که نکشیدم😢