2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ پولی بهم نداد😔

1208 بازدید | 72 پست

با خواهرا و برادرام داریم میریم خونه ی پدرم 

پدرم تازه از بیمارستان مرخص شده اوضاع مالیش الان خوب نیست تعدادمون هم زیاده تصمیم گرفتیم پول بذاریم رو هم یکم خرید کنیم با خودمون ببریم شوهرم سرکاره گفت شما بریت برات پول میریزم ولی از دیشب منتظرم نریخت چندبارم زنگ زدم هربار گفت ۵ دقیقه دیکه ولی نریخت و دیگه الان برادرم میاد دنبالمون بریم😔بهشون گفتم کارتمو گم کردم گفتن اشکال نداره ما حساب میکنیم

خیلی دلم شکسته دلم میخوادگریه کنم

وضع مالیمونم خوبه ولی شوهرم همیشه سر پول دادن بهن این بازیارو در میاره درصورتیکه به همه پول میده😔نگین بروسرکار چون نمیذاره با اینکه تحصیلات دانشگاهی هم دارم

فقط خواستم درد دل کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از قبل پول نداشتی؟

یعنی یه ذره قایمکی جمع نمیکنی با این شوهر؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

شوهرت نمی‌ذاره خودتم نمیری سرکار

یا باید شوهرت بذاره یا کار در منزل یا تدریس دروسی چیزی انجام بدی در غیر اینصورت من هزارکیلومتر دورتر غیر از غصه خوردن و حرص خوردن از دست شوهرت چه کاری از دستم برمیاد اخه🥲