2777
2789
عنوان

شوگرن و بلوک قلبی جنین

216 بازدید | 4 پست

سلام به همه ی عزیزان

تاپیک قبلی خیلی از عزیزانی که شرایطشون مشابه من بود دوست داشتن اطلاعاتی درمورد بیماری شوگرن و یا عاقبت بلوک قلبی جنین رو در اختیارشون بزارم.

اول اینکه من به دلایل مشغله زیاد نمیتونم نی نی سایت رو چک کنم پس قبل از هرچیز از همه ی اون دوستانی که براشون سوال پیش میاد و یا مشورتی میخوان عذر خواهی میکنم که نمیتونم به موقع پاسخگو باشم🙏❤️

خب...

بیماری شوگرن یه بیماری خود ایمنی هست

و روی سلامت جنین تاثیر میزاره

و جنین من هم موقع غربالگری متوجه شدیم که ضربان قلبش خیلی پایینه یعنی چیزی حدود ۶۲ تا ۶۵

تاپبک قبلی توضیح دادم...

حالا این داستان ادامه داشت تا اینکه فرزندم در سن دو سالگی عمل شد و پیس میکر (باتری قلب ) برای قلبش کار گذاشتن...

و شکر خدا در سلامت کامل هست و هیچ مشکلی نداره و مثل بقیه بچه ها به زندگیش ادامه میده

و الان حدود ۳ سال و ۵ ماهشه

و هر شش ماه چکاپ میشه و آنالیز پیس داره

امیدوارم خداوند به تمام عزیزان فرزندی سالم عنایت کنه🙏🌹❤️

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه بگی الان بچت چطوره وضش منم 25هفتمه بهم گفتن جنین بلوک قلبی داره نمیدونم چه خاکی به س ...

نگران نباش امیدوارم نی نی سالم و سلامت دنیا بیاد

اینجا که میای اصلا نباید وضعیت بچه ات رو با بقیه مقایسه کنی درسته بچه ی من با ضربان قلبی پایین دنیا اومد ولی قلبش بلوک کامل بود یعنی عدم ارتباط بین بطن و دهلیز داشت که تو بارداری بخاطر بیماری شوگرن این مشکل براش پیش اومد... ولی هر ضربان قلب پایین نشونه ی یکسانی با هم ندارن و حای امکان زیادی داره که بچه بعد از تولد ضربانش نرمال بشه

الان پسرم نزدیک به ۵ سال داره و خیلی شیطون و بازیگوش شده مثل بقیه بچه ها و حتی به جرعت میتونم بگم از بچه های دیگه بسیار باهوش تر و با استعدادتر هم هست😉

فقط نسبت به بچه های معمولی توجه بیشتری میخوان

چکاپ ۶ ماه یکبار اینکه خدای نکرده به قلبش با بدنش ضربه نخوره و اینکه ورزش های پر تحرک نمیتونه انجام بده

ولی هیچ مشکل دیگه نداره

امیدوارم نی نیتو خیلی زود سالم و سلامت بغل کنی 😘

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
نگران نباش امیدوارم نی نی سالم و سلامت دنیا بیاداینجا که میای اصلا نباید وضعیت بچه ات رو با بقیه مقا ...

مرسی عزیزم. خدا گل پسرتو برات حفظ کنه. من بار۵که رفتم اکوی جنین تو۳۰هفته گف بلوک نداره دیگه ولی ضربانش همچنان پایینه خداکنه بعد تولد نرمال شه الان۳۵هفتمه