2777
2789
عنوان

روز دختر بهتون کادو میدن؟

379 بازدید | 52 پست

من دلم کادو میخاد قشنگ بپیچن تو کاغذ کادو خیلی شیک بدن ولی دو ساله بابام پول میده قبل اونم یه عروسکی چیزی اونم همینجوری

دلم باکس میخاد گل میخاد اصن یه عروسک خیییلی کوچولو ارزون ولی تو باکس 

من نمیگم ولی کاش خودشون بفمن🙃

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه به زور میگیرم 😐😂😂از چند روز قبل هی گیر میدم روز دختر روز دختر 😐😂😂

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

ب خودم ک فکر میکنم میبینم هیییچ وقت هیچ توقعی نداشتم 

چ فرقی میکنه توی باکس یا توی کاغذ کادو

مهم‌اینه با عشق برات خریدن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

۵۰۰ ت کارت هدیه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم اینجوری دوس دارم مامانم میزاره تو باکس یا ساک هدیه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

والا انتظار دارم شوهرم و مادرشوهرم امسال روز دختر بهم بدن. 

همش بهم میگن دخترمممممم 

خب بگیرررررررر لنتییییی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚