2777
2789

میخوام یه داستان واقعی خودمو بهتون بگم. امیدوارم خوشتون بیاد. چن سال قبل من عاشق یکی شدم که نه تنها من بلکه هزاران عاشق داشت تا اون موقع من فردی بودم که هیچ حسی به پسرا نداشت و حالم ازشون بهم میخوردحتی پسرای خوشتیپ و خوشگل را هم میدیم بدم ازشون میامد(تو ذهنم میگفتم این حتما چن تا دختر را تا حالا...). خلاصه. این پسری که میخوام بهتون تعریفشو بگم خیلیییییی زیبا بود البته من بازم بهش حسی نداشتم فقط میدیدم که زیباس. ولی وقتی تعریفشو از داداشم(آشنای داداشم بود یخورذه دوستی داشتن) میشنیدم کم کم عاشقش میشدم داداشم تو خونه تعریفشو میکرد مثلا میگفت فلانی چه قدر پسرخوبیه فلان دختر از جلومون رد شد حتی نگاشم نکرد یا میگفتخیلی پسر مذهبی و بادرک و فهم و مثبته. خیلی سربه زیره. و ...آقا من این حرفارا میشنیدم رفته رفته دلم براش تنگ میشد ولی تودلم میگفتم اگه پسری دخترویو بخواد براش قدم پیش میزاره اونم منو دیده ولی چرا هیچ عکس العملی نشان نمیده و ...

.خلاصه دلم براتون تعریف کنه که تصمیم گرفتم عشقشو فقط تو دلم نگه دارم و به هیچ احد الناسی نگم و حتی نزارم خودش هم متوجه بشه. ولی همیشه تو خودم بودمو انقد دلم براش تنگ میشدانقد شبا گریه میکردم و به خدا گلایه میکردم که خدایا مگه من چکار کردم منم دخترخوبیم و اونم پسر پاکیه و مثبته چرا بهم نمیرسونیش چرا خدایی نمیکنی و ...، هم منطقه ای هم نبودیم که هرزگاهی ببینمش و دلتنگیم کم بشه.ادمه شو تعریف کنم؟!

از اولین باری که دیده بودمش (یه هفته تو منطقه ما کار میکرد)بعد اون رفت منطقه خودشون از اون به بعد تااااااا ۱۰سال اصلااااا ندیدمش. ولی همیشه تو دلم بود هرکی خواستگار یا پسر پیشنهاد میداد تو دلم باهاش مقایسه میکردم میگفتم اینا به گرد پای اونم نمیرسن اصلاااا نمیتونستم دل به کس دیگه ای ببندم. اصلا نمیتونستم باکسی ارنباط بگیرم بعد۱۰سال دیگه از همه چی بریده بودم خیلی به خدا گلایه میکردم خیلیییی 

میگفتم خدا چرا بهم نمیرسونیشدلیلت چیه مگه تو خدا نیستی. به ذهنم میرسید که حتما به صلاحم نیست و از خدا خواستم که اگه به صلاحم نیست حداقل بهم نشون بده که چرا به صلاحم نیست تا اون بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعدش چیشد

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

لایکم کنید عزیزان بعداً بیام بخونم مرسی🌹

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

خلاصه یه ماه نگذشت من راهی به ذهنم رسید که برم تو اینستا (اینستاشو قبلا پیدا کرده بودم ولی فالوش نکرده بودم فقط نگا میکردم) آنالیزش کنم ببینم چکارا میکنه رفتم فالوراش و...دیدم فقط دخترارو فالو کرده و خیلی دخترای هرزه و...تو ذهنم گفتم بابا ولش کن حساس نباشه پسرا همینن دیگه میرن عکس لخت دخترارو نگا میکنن ولی یکم شک کردم پیجشو دادم به یکی که امتحانش کنه و خلاصه دختره هم امتحانش کرد باهاش دوست شد و پسره هم از تجربیات نابش بهش تعریف میکرده (مثلا چن نفرو تاحالا کرده و ...و میگفت همشون هم زن بودن. یعنی با زنها میرفتع تو رابطه) نگم براتون از حال اون زمانم که خیلیییییی ناراحت و غمگین و سرگردان شده بودم و از طرفی هم خوشحال بودم و دلیل اینکه تو این ۱۰سال خدا نزاشته یه بارم ببینمش را فهمیده بودم و خیلی خوشحال بودم که خدا اینجوری هوامو داشته و من نمیدونستم ولی بازم انالیزش میکردم خلاصه اخرش دیدم زیر پست دخترای ... نوشته که دنبال یکی هست که از ک.و.ن بکنه و...

خلاصه یه ماه نگذشت من راهی به ذهنم رسید که برم تو اینستا (اینستاشو قبلا پیدا کرده بودم ولی فالوش نکر ...

یه حس و حالی تو خودم پیدا کردم و یقین پیدا کردم این اون شخصیتی نبوده که من تو ذهنم ازش بت ساخته بودم و چن سالی درگیرش بودم حالا من از کل شخصیت و زندگی اون خبر دارم حتی چیزایی میدونم که نزدیکترین افراد خانوادش هم نمیدونن ولی اون اصلا ازوجود من خبر نداره یاشایدمنو میشناسه.‌ولی اصلا و ابدا نفهمیدکه من عاشقش بودم و...اون الان سیگاری بدرد نخور شده  و زندگیش باسختی میگذره و مجرد هم هست ولی من لولم رفته بالا اگه روزی صد بارهم درخونه مونو بزنه  وحتی مجنون من بشع ولی من بهش نیم نگاهیی هم نمیکنم و اصلا هیچ‌ حسی بهش ندارن. راستی از حکمت خدا بعدا سردرآوردم دقیق وقتی که حسم ازبین رفته بود و بهش تنفر پیدا کرده بودم بعد ۱۰سال تو خیابون دیدمش . دیدم یکی از صد متری داره نگام میکنه تاااا اینکه از جلوش رد شدم یه لحظه شناختمش ولی چون هیچ حسی بهش نداشتم بی اهمیت از کنارش رد شدم ولی اون از پشت سر هم همینجوری بهم زل زده بود ولی من رفتم و حساب نزاشتمش. خلاصه خدا وقتی اونو بهم نشان دادکه هیچ حسی بهش نداشتم و دلیل اینکه خدا اونو از من دور نگه داشته بود و بهم نرسون ه بودش را فهمیدم☺️این بود داستان عشق من

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

استارتر منم دقیقا همین تجربه رو دارم ۴سال عاشق یکی بودم خیلی خوشگل و پولدار بود البته اونم اشاره هایی کرده بود ولی من چون مذهبی بودم وارد رابطه نشدم اون موقع دبیرستان بودم خلاصه بعد ۴سال فهمیدم طرف دختر بازه اتفاقا همون موقع که ازش متنفرم شدم رفتم تو سوپر مارکت دیدمش دوباره شماره داد و پیشنهاد ولی من ردش کردم الان ازدواج کردم و همسرم فوق‌العاده اس

استارتر منم دقیقا همین تجربه رو دارم ۴سال عاشق یکی بودم خیلی خوشگل و پولدار بود البته اونم اشاره های ...

آره خیلی جالبه. بدبختانه مال من طاهرا مذهبی و خوب بوده ولی رفته رفته منحرف شده بوده

آره خیلی جالبه. بدبختانه مال من طاهرا مذهبی و خوب بوده ولی رفته رفته منحرف شده بوده

برا فراموش کردنش خیلی سختی کشیدم جالبه شوهرم که اومد خواستگاری تو نگاه اول همون چشمان رو دیدم و حس خوبی داشتم به خاطر شباهت