2777
2789
عنوان

یه سگ پیدا کردم کجا تحویل بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تکلیفشو مشخص نکردی ولش نکنی خدارو خوش نمیاد برای اون سگم سخته دور از صاحبشه و حسابی ترسیده 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

فقط برو واکسن هاری رو بزن  چه ریسکی کردی همینجوری سگ تو خیابون پیدا کردی اوردی خونه! 😶😑

چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میشه از چی منتقل میشه؟

نمیدونم چیکار کنم والا مامان اینام خیلی اذیتش میکنن 

اخه مادرت ظالم هست چطوردلش میادحیوان زبان بسته روآزاربده توبهش بتوب بگو مامان زن بزرگی هستی خجالت بکش حیوان بدبخت خداروآزارنده فردا یه اتفاق بدسرت میاره روزگار شاید دیگه اذیتش نکرد

اینستا داری؟ پیجای حمایتی هستن پناهگاه ها هم هستن ببری تحویل بدی فقط تو دیوار به کسی اعتماد نکن اکثر ...

پناهگاهای شهرمون خیلی بدن 

دیوار ک اگهی پیداشده زدم شاید صاحبش ببینه بیاد ببره اما هرکی پیام داد مشخصات غلط گف

چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میش ...

به خدا اگه بدونه!!!!!!! فقط عادت دارن هرجایی دهن باز کنن

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میش ...

حالا من انقد از هاری میترسم بچه هام رفته بودن به میمون غذا داده بودن تا ۳روز دستاشونو چک میکردم😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه مادرت ظالم هست چطوردلش میادحیوان زبان بسته روآزاربده توبهش بتوب بگو مامان زن بزرگی هستی خجالت بک ...

گفتم بهش 

حالا اون الان زیاد پرخاش نمیکنه بابام هی میگه برش دار از خونم‌

خیلی دلم‌میسوزه واسش صاحبش هم‌پیدا نمیشه

فقط برو واکسن هاری رو بزن  چه ریسکی کردی همینجوری سگ تو خیابون پیدا کردی اوردی خونه! 😶😑

مگه گازش گرفته که بره واکسن بزنه؟ بعدش اسی سگ خونگی پیدا کرده گم شده اون سگ خودش همه واکسن هاش رو زده حتما 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428