mayao مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1083 عنوان یه سگ پیدا کردم کجا تحویل بدم | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 44 پست دوستان من یه سگ شیتزو پیدا کردم اوردم خونه اما اهل خونه خیلی ناسازگارن باهاش،دیوار اگهی زدم اما کسی مشخصات درست نگفته کجا ببرم مامانم میگه بده پاسگاه 1403/02/20 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayao مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1083 پاسگاه نمیگیرتش. اگهی کن تو سایت های واگزاری بده به یه خانواده خوب نمیدونم چیکار کنم والا مامان اینام خیلی اذیتش میکنن
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 14088 فقط برو واکسن هاری رو بزن چه ریسکی کردی همینجوری سگ تو خیابون پیدا کردی اوردی خونه! 😶😑
mayao مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1083 اهداش کن عزیزم نفروشش که تو دیوار برا بروش گذاشتی؟ نده پاسگاه نه واسه فروش نزاشتم واسه پیدا شده ها
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2542 تا تکلیفشو مشخص نکردی ولش نکنی خدارو خوش نمیاد برای اون سگم سخته دور از صاحبشه و حسابی ترسیده اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32122 فقط برو واکسن هاری رو بزن چه ریسکی کردی همینجوری سگ تو خیابون پیدا کردی اوردی خونه! 😶😑 چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میشه از چی منتقل میشه؟
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 14088 چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میش ... من کلا نسبت به هاری فوبیا دارم بیخیال هر کس هر جور مایله
shiva_ahmadi عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13617 نمیدونم چیکار کنم والا مامان اینام خیلی اذیتش میکنن اخه مادرت ظالم هست چطوردلش میادحیوان زبان بسته روآزاربده توبهش بتوب بگو مامان زن بزرگی هستی خجالت بکش حیوان بدبخت خداروآزارنده فردا یه اتفاق بدسرت میاره روزگار شاید دیگه اذیتش نکرد
mayao مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1083 اینستا داری؟ پیجای حمایتی هستن پناهگاه ها هم هستن ببری تحویل بدی فقط تو دیوار به کسی اعتماد نکن اکثر ... پناهگاهای شهرمون خیلی بدن دیوار ک اگهی پیداشده زدم شاید صاحبش ببینه بیاد ببره اما هرکی پیام داد مشخصات غلط گف
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2542 چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میش ... به خدا اگه بدونه!!!!!!! فقط عادت دارن هرجایی دهن باز کنن اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78972 چه حرف کودکانه ای!! شما به سگ دست میزنی سریع میری هاری میزنی؟🤣🤣اصلا میدونی هاری چیه چطور منتقل میش ... حالا من انقد از هاری میترسم بچه هام رفته بودن به میمون غذا داده بودن تا ۳روز دستاشونو چک میکردم😜 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32122 من کلا نسبت به هاری فوبیا دارم بیخیال هر کس هر جور مایله خب چون شما فوبیا داری دلیل نمیشه الکی مردم رو بترسونی و توصیه های اشتباه کنی😄 مطالعه کن در مورد هاری
mayao مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 1083 اخه مادرت ظالم هست چطوردلش میادحیوان زبان بسته روآزاربده توبهش بتوب بگو مامان زن بزرگی هستی خجالت بک ... گفتم بهش حالا اون الان زیاد پرخاش نمیکنه بابام هی میگه برش دار از خونمخیلی دلممیسوزه واسش صاحبش همپیدا نمیشه
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32122 به خدا اگه بدونه!!!!!!! فقط عادت دارن هرجایی دهن باز کنن دقیقا. رسالت الهی دارن سریع یه کامنتی بذارن. البته من این خانومو سالهاست اینجا میخونم تو زندگی شخصیش هم سالهاست با بدیهیات درگیره
فزووعےہخوقاق عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 18619 فقط برو واکسن هاری رو بزن چه ریسکی کردی همینجوری سگ تو خیابون پیدا کردی اوردی خونه! 😶😑 مگه گازش گرفته که بره واکسن بزنه؟ بعدش اسی سگ خونگی پیدا کرده گم شده اون سگ خودش همه واکسن هاش رو زده حتما https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428