2777
2789
خیلی قدر بدون.  از همه مهمتر جوونی کن ک مثه باد میگذره و هیچوقت!  برنمیگرده اون دوران

خیلی درونم بهت حس نزدیکی داره هروقت ب موفیقت رسیدی تگم کن دوستدارم واست دست بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی ؟ در اومدی ازون حال؟

وای ینی هرچی بگم از اون چند ماهم کم گفتم واقعا ته خط زندگی افسردگیه   به این جمله ک ب مو میرسه پارام میشه و من ادامه میدم اون لحظه اطمینان پیدا کردم اللن چهار ماه از اونموقع ام میگذره خیلی سخت بود خیلی تلخ بود تمام وجودت درد میکنه سخت خودمو نجات دادم ولی میاارزید یجوری بود ک فقط گریه میکردم میگفتم دلم برا خودم تنگ شده 

خیلی درونم بهت حس نزدیکی داره هروقت ب موفیقت رسیدی تگم کن دوستدارم واست دست بزنم

راستشو بگم عزیزم، واسه کار یا واسه درس و چیزای دیگه دیر نیست اما دلم میسوزه ک تو بهترین سالای عمرم جوونی نکردم، تو جمع جوونا بگو بخند نکردم، عاشق نشدم، تیپ نزدم خوش بگذرونم،  بنظر چیزای ساده ای میاد اما جوونی ب همین چیزاشه!

راستشو بگم عزیزم، واسه کار یا واسه درس و چیزای دیگه دیر نیست اما دلم میسوزه ک تو بهترین سالای عمرم ج ...

عزیز دلم من یه همکارایی داشتم بخدا هم سن مامانم از من خوش پوش تر و شیک ترو ناز تر یکیشون ک یه سال از مامان خودم کوچیک تر بود یه ادم ۴۵ ساله ک دوتا بچه داشت از من جون تر و امروزی تر اونم همین شرایطو داشت و یجایی تصمیم گرفته بود ک زندگی کنه بخدا ک من واسه لباسو کفشم از اون ادرس میگرفتم برم بخرم انقد خفن شده بود و واقعا داشت لذت میبرد

راستشو بگم عزیزم، واسه کار یا واسه درس و چیزای دیگه دیر نیست اما دلم میسوزه ک تو بهترین سالای عمرم ج ...

اینو گفتم ک بدونی دیر نیس این یک دوم اینکه چرا خودتو داری تو گرداب میندازی یکی از موثر ترین چیزا تو ایجاد افسردگی همون حفره ایه ک بین چیزی ک میخواستیم بشه و باشیم و چیزی ک هستیمه و خیلیا از جمله من انقد تو این حفره فرو میرن ک از الانشون غافل میشن هیچی اینده ام از دست خواهند داد بیا واقع بین باشین تهش مرگه برای هممون و هیشکی نمی دونه فردا من هستم یا تو ایا ارزش داره انقد سخت گرفتن وقتی ک تو الانم میتونی خوش بگذرونی و هزارتا کار دیگه نکردیو انجام بدی مثل همین درس خوندن و اینکه خیلیا هم سن من شایدم جون ترن و زود ب خیلی جاها رسیدن ایا از فردا شون خبر دارن ؟

من خودم تو اوج بودم ک خوردم زمین و افسردگی گرفتم تمام سرمایه مو از دست دادم دوستام کسی ک میخواستم باهاش تشکیل خونواده بدم و هزارتا چیز دیگه ولی یکی منو تو اون شرایط میدید میگف او تو این سن انقد پسندازو حال خوبو فلان ولی فقط تو یک هفته همه چیم عوض شد گلم فقط یک هفته طوری همه چیم زیرو رو شد ک من الان صفر مطلقم از هر نظر فککن یبار این مسیر موفقیتو طی کرده و نشده به هر دلیلی دوباره میخوای شروع کنی 

#چــالش داریـــم چــه چــالــشی 😍

#شرکت_کننده: 🫶🏻 13 اقاپسرمون🌼

لایــــ❤️ــــک بــزنــــ💟

جـ🎁ــایــزه بـــبـر فـــقط 3️⃣ نـــفر اولـــ

🎁نـــفر اولــ  200 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفردومــ 100 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفر سـومـ 50 هـــزار  تــــومــ💴ن

https://rubika.ir/joinc/BFDFJGJF0IVTUNEVYKFMJAQXJLSZJIIK

فــقــط یــک بــنر از مــدیـر بــگیــرین 🤗

✅️ایــدی مــدیــر:

@hly__1402

حــــــداقل لایکــــــ❤️ برای بـــــرنده شــــــدن 300لایکــــ