2777
2789
عنوان

کسی بهتون وعده کتک داده؟

87 بازدید | 10 پست

بهم وعده داده شب قراره کتک بخورم 

فک کن از الان منتظر شبم..

دارم فکر میکنم چ عکس العملی قراره نشون بدم

درحالی که وقتی اونو گفت نترسیدم ولی الان نگرانم..

من معمولا میگم میکشمت  غلط میکنه کسی بهم بگه میزنه  قطعا منم میگم میخوای بخوری بیا بزن ببین چطور سگ کشت میکنم      اینم بگم فقط من خیلی ترسو هستم دعوا ببینم گریه میکنم صدای بلند بشنوم خودمو خیس میکنم  اما زیر بار زور نمیرم همه انرژیم جمع میکنم که طرف ازم بترسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بهت وعده داده؟ چرا؟

پدرم..صب واس پرستاری از پدرش دیر حاضر شدم دعوام کرد ک دوساعته تو ماشینم گفتم خب نشین زود شرو کرد داد کشیدن که شب بریم ادبت میکنم و فلان..

من معمولا میگم میکشمت  غلط میکنه کسی بهم بگه میزنه  قطعا منم میگم میخوای بخوری بیا بزن ببی ...

منم همینطورم ولی درمورد پدرم نمیتونم اینطوری باشم 

برای خودم نمیترسم

اینکه مامانمم قاتی کنه میترسم

پدرم..صب واس پرستاری از پدرش دیر حاضر شدم دعوام کرد ک دوساعته تو ماشینم گفتم خب نشین زود شرو کرد داد ...

وا... خوب بگو پدرمن کار داشتم یکم طول کشید. بیخیال عصبی بوده یه چیزی گفته

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم همینطورم ولی درمورد پدرم نمیتونم اینطوری باشم  برای خودم نمیترسم اینکه مامانمم قاتی کنه م ...

فحش بابا صلواته نگران نباش آمد برو دستشو ببوس یا بگو سلام علط کردم ی چیزی بگو یا پیامک کن که آروم شه  اینطوری خونه آرومه خودت آرومی مادرت آرومه    قطعا اونقدر خانم شدی که بتونی آرامش خونه رو مدیریت کنی 

فحش بابا صلواته نگران نباش آمد برو دستشو ببوس یا بگو سلام علط کردم ی چیزی بگو یا پیامک کن که آروم شه ...

اینم فکریه 

ولی من کار بدی نکردم خو زبون درازیم نکردم که بگم گناهکارم

پرستاری از پدرش بس نیست ارامش ادمم میگیره 

اینم فکریه  ولی من کار بدی نکردم خو زبون درازیم نکردم که بگم گناهکارم پرستاری از پدرش بس نیست ...

مهم نیست کاری کردی یا نه مهم اینه که آرامشت بهم نخوره  ی پیام بهش بده بگو چشمم خواب بود نفهمیدم چطور شد یا هر طور خودت میدونی فقط کاری کن آمد خونه آروم باشه  اگه الان نتونی پدرتو آروم کنی بعدا از عهده مردی که ی پا غریبه و با فرهنگ دیگس بر نمیای سیاست زنانه خیلی مهمه