2777
2789

سلام، رییسم از روز قبلش اعلام کرد فردا صبحونه مهمون اونیم در محل کار ، اومد شرکت با ۲ تا نون بربری و ی قالب پنیر، مشکلی با این قضیه ندارم فقط اینکه رییس ی شرکت بخواد اینقدر ساده برگزار کنه و حداقل ی خیار گوجه ای کنارش نذاشته رو دلیل بر چی بزارم ؟؟؟؟ 

خواسته مارو مسخره کنه یا خودش رو ؟

اینم بگم سریای قبل ک گاهی ما میاوردیم در حد آش و حلیم و پیراشکی و... بوده که ازبیرون میخریدیم(خودمون درست نمیکردیم از خونه بیاریم) و البته بندرت پیش میاد ک همچین برنامه ای داشته باشیم.

اینکه جوری هزینه کرده که از همه ما کمتر پاش درومده😬 به نسبت جایگاهش عجیب نیست ؟ 

رئیست خانمه؟اگه اقاست ممکنه بخاطر بی توجهی و بی سلیقگی باشه ولی اگر خانمه عمدی بوده چون خانما این چیزا رو خیلی خوب میدونن و خودشون  به جرییات دقت زیاد میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه مثل شما خرج می‌کرد که رئیس شرکت نمیشد 

شما هم دفعه بعد همین کار رو کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

خب اون اینجور اومده تو ذهنش

بنظرم جای ناراحتی نداره

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

رئیست خانمه؟اگه اقاست ممکنه بخاطر بی توجهی و بی سلیقگی باشه ولی اگر خانمه عمدی بوده چون خانما این چی ...

آقا ، و فوق العاده هم ادمیه ک اهل چشم و هم چشمی هست و همیشه ادعا داره تو خونش از بهترین گوشت و مرغ خاورمیانه تهیه میکنه و خیلی هم شکموئه و همیشه هم انتظار داره براش کیک و دسر و غذا بیارن محل کار ، ک البته هیشکیم انجام نمیده مگر اینکه اینقدر بگه ک بقیه از سر رودروایسی درست کنند ، سری قبل من آش بردم کلی منو مسخره کرد ک صبحونه ب این سنگینی رو کی میخوره ساعت ۹ صبح ک من خیلی دلم شکست. 

حتی اگه میخواستم نون و پنیر ببرم ترجیح میدادم کنارش ی شیشه مربا و ی بسته گردو از سوپر بخرم ببرم ، با اینکه پام گرون در میومد اما خب صبحونه همینه و غیر این زشته 😬 اونم حالا شاید سالی ۲ بار پیش بیاد ک انجام بدم... در کل از اون مردای بی توجه نیس... چند وقت پیشا هم صبحونه پیراشکی بردم باز کلی مسخرم کرد و اشکم رو دراورد ک این صبحونه سنگینه و تو مارو مسخره کردی 

اگه مثل شما خرج می‌کرد که رئیس شرکت نمیشد  شما هم دفعه بعد همین کار رو کنید

رییس شرکت نمیشد یا پولدار نمیشد ؟ اخه مگه صبونه خوب یا ضعیف بردن تاثیری در سمتش داره ؟ چون اونیکه منصب میده اصلا در جریان این کارها نیس ک تاثیر بزاره :)))

منظورت امروزه!؟

نه چند روز پیش ... 

اما از روز قبلش اعلام کرد ک فردا صبحونه میاره منم ک گفتم ممنون من همیشه صبحونه میخورم و میام سرکار اما اصرار کدنه حالا فردا رو نخور 

آقا ، و فوق العاده هم ادمیه ک اهل چشم و هم چشمی هست و همیشه ادعا داره تو خونش از بهترین گوشت و مرغ خ ...

با توجه به این حرفا و این رفتارهاش پس این مدل صبحانه دادنش خیلی مسخرست !!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

رییس شرکت نمیشد یا پولدار نمیشد ؟ اخه مگه صبونه خوب یا ضعیف بردن تاثیری در سمتش داره ؟ چون اونیکه من ...

فکر کردم صاحاب شرکته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با توجه به این حرفا و این رفتارهاش پس این مدل صبحانه دادنش خیلی مسخرست !!!!!

دقبقا چون من خیلی زحمت کشیدم از صبح زود رفتم کلی گشتم خریدم و اوردم ، برای ی خانوم خیلی سخته اول صبح بچرخه اینور اونور دنبال صبحونه گشتن ، بعد ببره سرکار ، تازه اونم بالاجبار نه از سر اختیار ... بعدم کلی حرفای درشت زد بهم ک زحمتم رو نادیده گرفت . من نه از صبحونه خودم خوردم فقط هزینه کردم بردم گذاشتم گفتم خودم ک میل ندارم برای شما گرفتم چون دیروز گفتین ک باید بیارم ، نه از صبحونه ایی ک خودش اورد ، در کل اصلا تو برنامه صبحونه شرکت نمیکنم و هیچی باهاشون نمیخورم