2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت فکر نمیکردم همچین زندگی داشته باشم

واقعا حس خیلی بدی به زندگیم دارم

خدا ازین به بعدشو بخیر کنه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

دوست داشتم رئیس جمهوربشم

خودت درصدبزن موفقیت منو

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
منم دوس داشتم.چطوری رقیب

شماوضعت ازمن بدتره

رئیس جمهورنشدی هیچ خاله زنک شدی

من حداقل توی سایت مختص خودمم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هیچوقت فکر نمیکردم همچین زندگی داشته باشم واقعا حس خیلی بدی به زندگیم دارم خدا ازین به بعدشو بخیر ...

چشه مگه زندگیت؟!

چشه مگه زندگیت؟!

شوهرم بد قسمتم شد

واقعا کشش گفتن ندارم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
شوهرم بد قسمتم شد واقعا کشش گفتن ندارم

انشاءالله بهتربشه زندگیت

ولی زندگیهاقابل ساختنه

زندگی خراب خودت روبسازی بهترازخرابه دیگری هستش

حالاخستگیت روگرفتی بیادردودل

شایدحرفهامون به دردهم خورد