2777
2789

نظرتون چیه؟؟؟

کاملا مساوی همه ی بچه هاشون رو دوست دارن؟

اگر خودتون هم مادر هستین بگید لطفا (ولی کاملااااا واقعی و صادقانه باشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک ن

همیشه ی بچه عزیزتره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه بنظرم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بنظر من نه به یکی توجه بیشتری دارن به یکی کمتر

آخه توجه بیشتر الزاما به معنی دوست داشتن بیشتر نیست

یا شایدم باشه

در کل سوالم در مورد اون میزان عشق و احساسات درونی هست که حتی ممکنه به هیچکس نگن...

آیا برای همه بچه ها مساویه؟ یا نه

من قلبم دو تیکه اس نصفش برای یه دخترم نصفشم برای یه دخترم

ولی مامانم نه داداشم و خانمش فقط تو قلبش جا دارن پسر پرست هستش من و خواهرم هیچوقت جایگاهی تو زندگیشون نداشتیم و نداریم

پس همیشه فقط "یک" نفر عزیز تره؟؟ یا مثلا ممکنه دو تا عزیزم تر باشن از چند تای دیگه؟؟

اگ تعداد بالا باشه دو سه تام ممکنه عزیز تر باشن

بعد بین عزیزترام بازم ی عزیزتر تر وجود داره ک ترجیح داده میشه..

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه