2777
2789
عنوان

شک به همسر

108 بازدید | 7 پست

من حتی یک لحظه هم نیست که فکر نکنم شوهرم داره یه خیانتی چیزی میکنه واقعا نابود شدم با این فکرا البته بگم که مچشو گرفتم قبلا پیاماشو دیدم 😔 کمممممکم کنین مشاور کودن رفتیم گفت رمزای گوشیتونو عوض کنین بهم ندید 😐 چون من هی چک میکردم گوشیشو ولی الان به نظر میاد همه چی خوبه فقط من ارامش درون ندارم 

چجوری شد که موش رو گرفتی ؟؟ چند وقت میگذره ؟؟

فکر کن چند ماه بعد عروسیمون بود اتفاقی رفتم تو واتساپش رو کامپیوترش چتشو‌ دیدم و دعوا و اینا ولی باد اشتی کردیم کثلا بخشیدمش ☹️ دو سال پیش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن چند ماه بعد عروسیمون بود اتفاقی رفتم تو واتساپش رو کامپیوترش چتشو‌ دیدم و دعوا و اینا ولی باد ...

خب نگفت دلیل کارش چی بوده ؟؟

با شخص خاصی در ارتباط بود ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب نگفت دلیل کارش چی بوده ؟؟ با شخص خاصی در ارتباط بود ؟؟

از دوستای قدیمش بود ینی قبل من میشناختش میگفت از حرص و ناراحتی اینکارو کرده چون فهمیده بود در دوران دوستیمون برای من خاستگار اومده و من شاید میخاستم برم با اون! یه بهونه چرتی میارن دیگه پسرا کلا کرم دارن فقط میخان با این و اون حرف بزنن 😭 البته اینی که میگم فقط چت عادی بودا نه احساسی چیزی 

از دوستای قدیمش بود ینی قبل من میشناختش میگفت از حرص و ناراحتی اینکارو کرده چون فهمیده بود در دوران ...

خب شاید درس عبرت شده براش 

البته بشرط اینکه حسابی زهر چشم ازش گرفته باشی و تریونده باشیس 

خب شاید درس عبرت شده براش  البته بشرط اینکه حسابی زهر چشم ازش گرفته باشی و تریونده باشیس

نه بابا معلوم نیست که اصلا ارامش ندارم همش شک دارم فکر کن رفتیم مشاوره احمق بجای اینکه درستش کنه گفت رمز گوشیتونو بهم ندین! الان من رمزشم ندارم انگار من خیانت کردم! واقعا من نمیدونم کی این مشاورارو تایید میکنه گند بزنن به زندگی مردم 

نه بابا معلوم نیست که اصلا ارامش ندارم همش شک دارم فکر کن رفتیم مشاوره احمق بجای اینکه درستش کنه گفت ...

چه مشاور احمقی بوده ! 

ولی خواهرانه بهت میگم با این فکرا فقط روان خودت رو داغون می‌کنی ها