2777
2789
عنوان

دانشجو ها و دانشگاه رفته ها بیان

138 بازدید | 20 پست

چرا دانشگاه اینطوریه ؟

چرا آدماش این مدلی ان ؟

یه اکیپ داریم یه دختره تازه اومده پیش ما یه جوریییی خودش و آویزون کرده به ما

(فقط منم که از همون روز اول ازش وایب منفی گرفتم)

خودش و آویزون یکی از دوستام که تقریبا باهاش صمیمی ام کرده 

اصلا با من حال نمیکنه و یه حس رقابت با من داره نمیدونم چرا😐

به خدا هرکاریییی می‌کنه خودش و تو دل همه جا کنه (کادو ،‌خوراکی ، بیرون بردن...)

ولی اصلا ازش وایب خوبی نمی‌گیرم احساس میکنم باهام رقیبه

امروز تو گروه عکس من و دوستم و گذاشته بعد بهش گفتم من بد افتادم نزارش برگشته میگه من اصلا منظورم تو نبودی به خاطر النا فرستادم 😐

من بهش گفتم منم تو این عکسم دیگه جواب نداد شروع کرد با بقیه چرت گفتن

دلم میخواد لهش کنم

حتی شده به قیمت کنار گذاشتن همشون دیگه پیشش نمیرم ، دختره ی آویزون و نچسب

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

من اینطور ادما رو که حسادت میکنن یا با من رقابت میکنن محل نمیذارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطور ادما رو که حسادت میکنن یا با من رقابت میکنن محل نمیذارم

منم باید همین کارو کنم

فقط با من اینطوریه نمیدونم واقعا دلیلش و 

مثلا میریم بیرون اون ماشین داره فقط 

هر حرفی من بزنم به شوخی و خنده میگه بچه ها هرکس ناراضیه پیاده بشه 

خب بیخیال اکیپ شی یعنی دختره به هدفش رسیده ،

آخه بقیه ام تو دیوارن 

یکی از دخترا و یکی از پسرا خوبه 

ولی یه پسره که مثل چی همرو سگ محل می‌کنه بقیه مثل پسر ندیده ها میافتن دنبالش یه دختره ام که تقریبا باهاش صمیمی ام چون می‌دونه این دختر نچسبه براش منفعت داره باهاش خیلی خوبه 

منم باید همین کارو کنم فقط با من اینطوریه نمیدونم واقعا دلیلش و  مثلا میریم بیرون اون ماشین د ...

من دانشجو بودم . سه تا دوست صمیمی بودیم یکی تغییر رشته داد اومد رشته ما . ببین باورت نمیشه الکی الکی سر جشن فارغ التحصیلی چسبید به من من رو کتک زد . بخدا بی دلیل 🤣🤣

من دانشجو بودم . سه تا دوست صمیمی بودیم یکی تغییر رشته داد اومد رشته ما . ببین باورت نمیشه الکی الکی ...

زدت؟😐

به شوخی یا جدی؟

زدت؟😐 به شوخی یا جدی؟

نه جدی من رو زد . ببین همه لباس جشن پوشیده بودن داشتن عکس مینداختن . بعد اینم داشت با میکروفون  حرف می‌زد، یهو پای یکی رفت روی سیم ، سیم قطع شد اینم دنبال بهونه بود ، فکر کرد منم ، همه بچه ها گفتن نه بابا فلانی بود ، یهو برگشت به من گفت حیوون.  منم گفتم مودب باش ، بعد حمله کرد به من ، من رو زد . همه هاج و واج مونده بودن 

نه جدی من رو زد . ببین همه لباس جشن پوشیده بودن داشتن عکس مینداختن . بعد اینم داشت با میکروفون   ...

وا 

عقده ی حرف داشته😐😂

وا  عقده ی حرف داشته😐😂

نه اونم وارد اکیپ ما شد . دو سال کامل منو اذیت می‌کرد.  کلا به من حسادت می‌کرد.  یعنی نمیدونم چرا بی دلیل دنبال خراب کردن من توی جمع بود . بعد کلا ی جوری بود . امیدوارم خدا بدش نیاد ، ولی مشکل داشت ، عقد کرد ، ۲ ماه بعد از شوهرش جدا شد . حتی استادامون  هم میگفتن فلانی مشکل داره 

منم باید همین کارو کنم فقط با من اینطوریه نمیدونم واقعا دلیلش و  مثلا میریم بیرون اون ماشین د ...

داره میترکه از حسادت 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه اونم وارد اکیپ ما شد . دو سال کامل منو اذیت می‌کرد.  کلا به من حسادت می‌کرد.  یعنی نمید ...

آره دقیقا اینم همش دلش میخواد من و تو جمع خراب کنه 

نمی‌دونم چرا