2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
دختر من10سالو6ماهشه سینه هاش یکم رشد کرده ولی علائم دیگه نداره بنظرتون منم باید ببرم دکتر؟  خو ...

کاش دخترمنم یکسال دیگه بشه الان زوده حالیش نیس

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
دختر من10سالو6ماهشه سینه هاش یکم رشد کرده ولی علائم دیگه نداره بنظرتون منم باید ببرم دکتر؟  خو ...

نه الان نمیشه دختر شما یک یا دوسال بعد خوبه

منم ۱۱ سالگی شدم 

ولی زود بشن جوش میزنن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش دخترمنم یکسال دیگه بشه الان زوده حالیش نیس

من انقدر حالم بده اصلا امادگیشو ندارم یادم میفته حس خفگی بهم دست میده نمیدونم چرا

بنظرتون الان خوبه یا ببرمص دکتر؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
دختر من ۱۱ سالشه سینه هاش یکم در اومده ولی پریود نشده  کی بشه خوبه؟ ببرم دکتر قرص بده دیرتر بش ...

بنظرم11خوبه

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
نه الان نمیشه دختر شما یک یا دوسال بعد خوبه  منم ۱۱ سالگی شدم  ولی زود بشن جوش میزنن

خدا کنه حداقل دوسال بعد بشه از الان درگیر این چیزا نشه یموقع دل دردی چیزی داشتنی من سکته میزنم

خودمم زود شدم ولی رو قدم تاثیری نداشت

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خدا کنه حداقل دوسال بعد بشه از الان درگیر این چیزا نشه یموقع دل دردی چیزی داشتنی من سکته میزنم خودم ...

دیگه سکته نداره که ی چیز طبیعی هست دست ما هم نیست استرستون رو کنترل کنید به دخترتون انتقال ندید

دیگه سکته نداره که ی چیز طبیعی هست دست ما هم نیست استرستون رو کنترل کنید به دخترتون انتقال ندید

نه به خودش اصلا چیزی رو بروز نمیدم ولی نمیدونم چرا نمیتونم کنار بیام بااین قضیه

خدا کنه حداقل دوسال بعد بشه از الان درگیر این چیزا نشه یموقع دل دردی چیزی داشتنی من سکته میزنم خودم ...

ایشالله به موقع میشه 

اره ربطی ب قد نداره منم قدم خوبه

دلدردا واییی تو سن کم شدید تره 

من یادمه وقتی شدم داشتم سکته میزدم😢

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ایشالله به موقع میشه  اره ربطی ب قد نداره منم قدم خوبه دلدردا واییی تو سن کم شدید تره  ...

فداتشم

اره قد فکر میکنم بیشتر ژنتیکه تااین موضوع 

منم یادمه باراول چقدر سخت بود😣

چرا ؟از چیش میترسی؟

خودمم نمیدونم 

یه فشار عصبی رومه 

انگار دوست ندارم بزرگ. بشه نمیخوام قبول کنم 

میبینم علائم بزرگ شدنشرو یا دراومدن سینه هاش روعصبی میشم باهیچکسم دربارش حرف نزدم 

بله عزیزم آمپول میزنن قط میشه بلوغش به تعویق میفته..من برای دخترم میزنم البته قبل از اینکه پریود بشه شروع کردم ..ولی دکتر گفت میتونی با اولین لکه بینی یا اولین پریودی هم بزنی