2777
2789
عنوان

شیرم کمه خانما میاین کمک :'(

430 بازدید | 48 پست

سلام،پسرم یک هفتس که رفته به پنج ماهگی،شیرم خیلی کمه،هرچی هم شیرافزا میخورم بی فایدس.الان دو سه روزه که سرلاک خریره بادام میدم بهش پنج شیش قاشق صبح و یه وعده هم بعداز ظهر میدم از روشم لیموشیرین میدم بجای آب.نگرانم که نکنه ضرری داشته باشه برا بچم.میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟؟ممنون میشم.

R.        E.         G  

یه روز که دیدم شیرم کمه و بچه گریه میکنه این کارارو کردم خورد و بعدش خوابید حالان سه چهار روزه پشت سر هم هرروز اینکارو میکنم.دکترش میگه شیر خشک ببلاک بده بهش ولی میگن شیر خشکی نکنین بچه رو.

R.        E.         G  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هر وقت برنج و دلستر ميخوردم شيرم زياد ميشد 

منم تا  یه هفته پیش همینطور بود دلستر تخم مرغ و برنج و سوپ ولی یه هفتس دیگه شیر ندارم

R.        E.         G  

ببین لیست چیزایی که شیر من رو زیاد میکرد بهت میگم شاید به دردت خورد 

ریحون ( از همه چی موثر تر بود وقتی میخوردم بعدش بچه توانایی قورت دادن اون حجم از شیر رو نداشت)  

زیره سیاه 

آبگوشت غلیظ ماهیچه 

دو سه قاشق غذا خوری ارده رو تو نصف کاسه آب جوش حل میکردم بعد یکم نمک توش میریختم و هم میزدم و نون توش میکردیم میخوردم ( به اشکنه ارده معروفه تو یزد که اکثر زنای شیرده میخورن هم خوشمزه هست هم شیر افزا)  

روغن حیوانی رو غذام میریختم

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
از روزي يه وعده شروع كن تا يه هفته بعد به دو سه وعده با حجم كم نه خيلي  بعدشم اب جوشيده هم ميتو ...

سرلاک حریره بادام هست سه قاشق چای خوری میریزم تو آ ب ولرم و درست میکنم میدم بهش.

پس یعنی خودم حریره درست کنم تو خونه؟؟؟؟؟

R.        E.         G  
یه روز که دیدم شیرم کمه و بچه گریه میکنه این کارارو کردم خورد و بعدش خوابید حالان سه چهار روزه پشت س ...

ببخشيدا ولی خیلی داری اشتباه میکنی شیر خشک ب بچت بده من تجربه خودمو گفتم الان از خدامه شیشه بگيره شیر خشک بدمش ولی افسوس که به اطرافيانم گوش کردم 

خدایا شکرت 🤗
ببین لیست چیزایی که شیر من رو زیاد میکرد بهت میگم شاید به دردت خورد  ریحون ( از همه چی موثر تر ...

مرسی گلم از امروز منم شروع میکنم اینارو.

R.        E.         G