2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم

180 بازدید | 18 پست

راستش مادرم منو با تنهایی زایید تو جمع تنهام تو دانشگاه تنهام تو خوابگاه تنهام تو مهمونی تنهام  

نمیتونم تو جمع حرف بزنم یا میام یه حرفی بزنم سوتی میدم

حس میکنم تو جمع مث مونگلا میشینم نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم خیلی خجالتی و مودبم 

از بچگی تو تنهایی بزرگ شدم وقتی از تو جمع میام بیرون نفس عمیق میکشم خداروشکر میکنم یا ساعت میشمرم تا از تو جمع بییم

البته اینکه فامیلای سلیطه ای داریم و اکثرشونم با مامانم خوب نیستن بی تفاووت نیست 

کاش اینجوری نبودم کاش پررو بودم بعضی وقتا واسه همین موضوع به خودکشی فکر میکنم😢

منم الانم تنهام تو این ساعت

خانوادم رفتن خونه عموم من نرفتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دلیلش مادرت باشه  ... چون مامانم سر من افسردگی داشت منم این طوری شدم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اظطراب اجتماعی 

چقدر آدما رو تو فضای مجازی یا نی نی سایت می بینم که این اظطراب رو دارن کاش هممون یه گروه می زدیم راجب این موضوع صحبت می کردیم تا می فهمیدیم طبیعیه