2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی وقتا ما یه چیزهای رو میخوایم که واقعا به صلاحمون نیست بدردمون نمیخوره اون آدم آدم مناسب تو نیس ...

حس حقارت سرتاپامو گرفته ,خوبه احساسمو نمیدونه وگرنه حسابی ذلیل میشدم

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
همش خودمو گول میزنم از خودم متنفر شدم انقدر احمق شدم که حتی وقتیم ب خودم میرسم باز حس نمیکنم قشنگم م ...

هر چی از وون داری پاک کن سعی کن فراموشش کنی کلا ،حتما که قشنگی چون اون نمیخواد دلیل نمیشه قشنگ نباشی 

هر چی از وون داری پاک کن سعی کن فراموشش کنی کلا ،حتما که قشنگی چون اون نمیخواد دلیل نمیشه قشنگ نباشی ...

فعلا باهاش کار دارم نمیشه ولی تموم ک شد قطعا هر راه ارتباطی رو میبرم

حس حقارت سرتاپامو گرفته ,خوبه احساسمو نمیدونه وگرنه حسابی ذلیل میشدم

دختر خوب تو ارزشت خیلی بیشتراز ایناس که بخاطر یه پسر خودتو کوچیک کنی اون باید دنبال بدست آوردن تو باشه اگه بخوادت خودش باید بیاد سمتت اگه تو بری سمتش حتی اگه قبول هم بکنه آخرش میگه تو خودت از من خواستی بیام تو رابطه و گرنه من نمیخواستم پسرا جنبه توجه بیش از اندازه رو ندارن هوا برشون میداره که من چه خوبم همه دخترا دنبالمن

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
دختر خوب تو ارزشت خیلی بیشتراز ایناس که بخاطر یه پسر خودتو کوچیک کنی اون باید دنبال بدست آوردن تو با ...

ا همین الانشم خودشو خیلی بالا میبینه فکر میکنه خفن ترین پسر دنیاس ،من اعتماد بنفسم کمه ، دوستام میگن تو قشنگتری دیگه نمیدونم شایدم دروع میگن بهم

ا همین الانشم خودشو خیلی بالا میبینه فکر میکنه خفن ترین پسر دنیاس ،من اعتماد بنفسم کمه ، دوستام میگن ...

ببین کلا پسرا اعتماد بنفس بیشتری نسبت به ما دخترا دارن حتی اگه قیافه و هیکل خوبی هم نداشته باشن انقدر از خودشون تعریف میکنن تو هم باورت میشه ولی ما دخترا همیشه حس میکنیم یه چیزیمون کمه 

و یه چیز دیگه دخترا بخاطر اون حس رقابت طلبیشون خیلی کم از هم تعریف میکنن وقتی بهت میگن خوشگلی پس قطعا همینجوریه چرا خودتو دست کم میگیری؟ 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
ببین کلا پسرا اعتماد بنفس بیشتری نسبت به ما دخترا دارن حتی اگه قیافه و هیکل خوبی هم نداشته باشن انقد ...

تازه اونا میگن این پسره در حدت نیس معمولیه برات ولی خودم دارم میسوزم

تازه اونا میگن این پسره در حدت نیس معمولیه برات ولی خودم دارم میسوزم

پس حتما در حدت نیس خودت رو با اعتماد بنفس نشون بده یجوری باش پسره خودش به طرفت کشیده شه پسرا جذب دخترای میشن که واسه خودشون ارزش قائلن و خودشون رو دست کم نمیگیرن وقتی اومد سمتت میفهمی همچین آش دهن پرکنی هم نبوده تو زیادی بهش پر و بال دادی و یجور دیگه تصورش کردی

پس حتما در حدت نیس خودت رو با اعتماد بنفس نشون بده یجوری باش پسره خودش به طرفت کشیده شه پسرا جذب دخت ...

همیشه میگه اعتماد بنفست کمه یا چرا انقدر خودتو دست کم میگیری ،اره دقیقا درست میگی مشکل اینجاس تو موقعیت بدی باهاش اشنا شدم

همیشه میگه اعتماد بنفست کمه یا چرا انقدر خودتو دست کم میگیری ،اره دقیقا درست میگی مشکل اینجاس تو موق ...

دقیقا عزیزم 

وقتی تو همش از خودت بد بگی و خودتو کم فرض کنی اونم همین تصور رو راجب تو میکنه تو رو دست کم میگیره خیلی از خانوما رو دیدم که اصلا زیبایی و هیکل و شخصیت انچنانی نداشتن ولی انقدر اعتماد بنفس داشتن که شوهر و دوست پسرشون عاشقشون بودن حتی وقتی که پسره سر تر بوده

دقیقا عزیزم  وقتی تو همش از خودت بد بگی و خودتو کم فرض کنی اونم همین تصور رو راجب تو میکنه تو ...

حس میکنم همینکارا رو کردم از م متنفر شد ،بیخیال دیگه قسمت نبوده چیکاز کنم نمیتونم با حکمت خدا بجنگم

حس میکنم همینکارا رو کردم از م متنفر شد ،بیخیال دیگه قسمت نبوده چیکاز کنم نمیتونم با حکمت خدا بجنگم

اره دیگه هر چی به سودت باشه خدا خودش میزاره جلو راهت ناراحت نباش