2777
2789
عنوان

شب شنبه هست 😁 و...

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد شوهر منم نزدیکه     ولی من نمیتونم جز کادو تدارکی ببینم امیدوارم درکم کنه

من كه پارسال حامله بودم حتي كادوهم ندادم  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
من كه پارسال حامله بودم حتي كادوهم ندادم    

منم گاها چند روز پشت سر هم بی حالم شاید نشه کادو بدم، سما جون خصوصیات تیرماهی ها در مورد شوهرت صدق میکنه؟

ببخشید که سوالم ربطی به تاپیک نداره ها  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منم پنج شنبه ها یاد ی چیزی میفتم    

تو خیلی شیطونی      

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
میسی    خوبم توپ توپ

سلام زینب جان.هروقت شمارومیبینم یاد تاپیکای می می ناز خدابیامرز میفتم .فک کنم شما تو تاپیکاش می اومدید؟درسته یا شمارو اشتباه گرفتم با یه کاربر دیگه؟؟

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
اممم🤔🤔شنبه يشميه و سبز

واسه من شنبه زرده..یکشنبه خردلی...دوشنبه گلبهی...سه شنبه سبز...چهارشنبه آبی و بنفش...پنج شنبه کرم...جمعه سفید😆

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
😂من کل زندگیم استرس 

خب پس نه خوش به حالت چون من دیگه نسبت به همه چی خنثی شدم هیچی تکونم نمیده😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(