2777
2789
عنوان

خیاط حرفه ای داریم اینجا؟؟

131 بازدید | 30 پست

به نظرتون یقه ی این لباسو خیلی خراب کردم؟؟؟ فردا میخواستم ببرم به مربی نشون بدم ولی خجالت میکشم احساس میکنم خیلی بد شده 🥲 میشه اگه متوجه میشین بگین ایراد کارم کجاس؟؟؟ 

لباس واسه خودم نیست برا همین کوچیکه جلو به هم نرسیده

ببر به مربی نشون بده و از هیچی هم نترس. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میل های سجاف رو چرا به بیرون دادی؟ 

بعدشم ایراد کار تا تو تن نره خودشو نشون نمیده. 

طرف رو ببر پیش مربی بپوشه تا خودشو نشون بده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دوطرف یقه رو بذار روهم  اگه هم اندازه و هم شکل بودن پس کارت درسته ولی اگه کوچیکو بزرگ شده یا یکم تغییر شکل داده با گچ خیاطی وسوزن  علامت بزن و دوباره بدوز و کاملا اتو کن 

خوبه پایین یقه سمت راستت یکم شکم داره باید صاف بدوزی وگرن خوبه

مرسی اره دوختم خیلی ایراد داره اصلا نمیتونم صاف برم برا همین نتیجع هم کج میشه. میشه ببینی سجاف و یقه رو درست گذاشتم یا نه

خجالت میکشم 🥲ایراد میگیره جلو بقیه ضایع میکنه

خب ایراد بگیره

تاایراد نگیره که پیشرفت نمیکنی! 

منم کلاس رفتم و ایراد ازم گرفته شده ولی الان خداروشکر خوب میدوزم.