2777
2789
متوجه منظورتون نشدم عزیزم؟

پرسیدم کی باردار میشم گلم 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امسال یا سال بعد عزیزم

جنسیت؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پسر

ممنون گلم.یکی از زوج‌های فامیل تو اختلافن بنظرت برمیگردن یا جدا میشن ؟؟

راستی من میخام از امروز یه تاپیک بزنم به مدت ۱۰ روز،هر روزش رو آیت الکرسی و صلوات خاص امام رضا رو توش بزارم

هرکس حاجتی داره یا دوست داره تو تاپیکم شرکت کنه بهم اطلاع بده

خوشحال میشم تگش کنم💛😇

🙂

راستی من میخام از امروز یه تاپیک بزنم به مدت ۱۰ روز،هر روزش رو آیت الکرسی و صلوات خاص امام رضا رو تو ...

منو تگ کن گلم 

ممنون وقت گذاشتی  

راستی من میخام از امروز یه تاپیک بزنم به مدت ۱۰ روز،هر روزش رو آیت الکرسی و صلوات خاص امام رضا رو تو ...

میشه به نیت قبولیم برای منم بخونید خودم درس دارم وقت نمیکنم تو ختم ها شرکت کنم

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏