2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

732 بازدید | 43 پست

یعنی عاشقال ترین آدمی که دیدم مادرمه   همیشه در حال ناله و غر زدن  همیشه انرژی منفی   همیشه دوست داره حالمون رو بگیره چون عقده ایه   متاسفانه جایی رو ندارم که برم 

چقدر یه آدم میتونه مزخرف باشه   زخم زبون چقدر اخه؟

سم خالص   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز یکی از دخترا تو اموزشگاه میگفت مامانم ادیتم میکنه میگفت طعنه میزنه و سراینکه نرفتم صورتشو اصلاح کنم گفته ب درک ب جهنم گمشو تااخر عمرم نمیخوام بامن حرف بزنی ..بخدا موندم چی بگم

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲

شاید مامان بزرگ و بابا بزرگت هم فاز منفی بودن، افسردگی، اضطراب.. اینها چرخه هایی که نسل به نسل می چرخه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
منم اینجوریه تازه فرقم میزاره

اینم فرق میزاره   بعضی روزها میگم کاش بیدار نشم   یا بیدارم بیینم یه جای دیگه یا فراموشی بگیرم    حالم خیلی بده    خدا لعنت کنه آدم های بد رو

شاید مامان بزرگ و بابا بزرگت هم فاز متفی بودن، افسردگی، اضطراب.. اینها چرخه هایی که نسل به نسل می چر ...

اره مامان‌بزرگم لنگه خودشه   ازاونم متنفرم   ولی گناه ما چیه   کاش خودشون رو درمان کنن     

به نظرم دارین زیاده روی میکنین با این که من  مادرتون رو نمیشناسم ولی این حرفایی که زدین اصلا قش ...

حقیقت تلخه   

من خیلی سعی میکنم همیشه منطقی گوش بدم و راه بیام  ولی نمی‌فهمه نمیشه   دیگه نمیکشم     بدم میاد ازش   من همین که خودم رو درمان کنم هنر کردم

اینا اسم مادرو ب لجن کشیدن

دقیقاا    بعضی موقع ها که دارم نگاهش میکنم به چشمم غریبه میاد و میفهمم چقدر آدم بدرد نخوریه   بعضی وقت ها یادم میره این آدم مامانمه  انگار خیلی غریبس

اره مامان‌بزرگم لنگه خودشه   ازاونم متنفرم   ولی گناه ما چیه   کاش خودشون رو درمان کن ...

روان آدما پیچیده هست، وقتی می افتی تا چاله، نمی تونی به این راحتی رها بشی. 

ولی تو سعی کن اگر بچه دار شدی، توی شرایط مشابه همون رفتار را تکرار نکنی، گفتنش آسونه اما تو عمل آدم شبیه والدینش میشه

فقط می تونم بگم، سعی کن، چیزهایی که مامانت را مضطرب می کنه بفهمی، چون خشم و غر و لوند، ایراد گرفتن سرچشمه اش اضطرابه، اگر به حرفت گوش میده دوا بگیره، در هر صورت می خوام بگم، شخصی اش نکنی، بگی با تو لجه با تو بده، حالش خوب نیست، روانش از بچگی له شده، شاید اگر درکش کنی، بهتر بتونی کنار بیایی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اگر مامانت فوت کنه بعد فوتش هم همینطوری حرف میزنی یا پشیمون میشی از حرف هات؟اگر پشیمون میشی از همین ...

به همین حرف شما میگن باج گیری عاطفی 

مزخرف بودن و مریض بودن آدم هارو در نظر نگیریم چون قراره یه روز ترکمون کنن؟؟