2777
2789
عنوان

ماشین بخرم یاطلا؟

189 بازدید | 21 پست

اول از همه بگم ماشین داریم تصمیم داشتم ثبت نام ایران خودرو انجام بدم ولی مثل اینک اصلا مشخص نیس کی باشه حالا نمیدونم این مقدار پول ی ماشین بگیرم خودم سوارشم یابرم طلا دست دو بگیرم ؟  که موقع ای قرعه کشی گذاشتن بفروشم ثبت نام کنم نمیدونم تواین اوضاع کدوم بهتره 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت ماشین بگیر یدونه ماشین که نمیشه زن باید ماشین شخصی داشته باشه

ازطرفی اونقد وقت نمیکنم تنهابیرون برم سرکارم میرم ازجلو درخونه باسرویس میرم برمیگردم ماشینم داشته باشم اکثراوقات خونس شاید گاهی سوارشم

ماشین بگیر،معلوم نی بازار طلا چجوریه ما طلا جمع کرده بودیم نزدیک ده تومن موقع فروش دوسه میلیون ضرر کردیم اون زمانم مجبور بودیم بفروشیم چون اون وسیلهه روز بروز داش گرونتر میشد شما هم ممکنه این اتفاق بیوفته طلا بخری موقع ثبت نام ریزش کنه اونموقع ت ضرر مجبوری بفروشی تازه اگ‌شانس بیاری پولت برسه خیلی کمتر قیمت اصلیش نشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اگ شوهرت ماشین میده دستت طلا بخر  اگ نمیده ماشین بخر

اونجوری نیس نده ولی بیشتر اوقات خودش سره کار احتیاج داره ماشینو دست خودشه